Oţelul - FC Vaslui 1-2: Ziua judecăţii s-a amânat
Foto: Foto: Sorin Pană

Oţelul - FC Vaslui 1-2: Ziua judecăţii s-a amânat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După victoria Rapidului în deplasare cu Sportul, cu doar 5.000 de suporteri în tribună, Oțelul mai avea ca miză doar orgoliul de a-și împiedica rivalii de la FC Vaslui din cursa pentru titlu. La fel ca pe parcursul întregului sezon, greșelile personale din defensivă au făcut din nou diferența față de consistența în joc din ediția precedentă. Oaspeții au profitat de imprudența apărării gălățene la ambele goluri înscrise. La faza reușitei ce a dus la deschiderea scorului, penaltiul a fost acordat injust, faultul lui Buș la Milanov petrecându-se în afara careului.

"Trebuia să câștigăm după cum s-a jucat în finalul meciului. Era foarte important pentru noi să învingem pentru că am fi avut continuitate în rezultate. Am avut greșeli personale și sunt supărat pe atitudinea unor jucători. Eu decid cine intră pe teren și îmi asum responsabilitate pentru toate deciziile făcute. Aștept jocul împotriva Rapidului, după care vom vedea ce vom face din sezonul următor. Echipa are un nucleu bun și se pot obține performanțe în viitor", a declarat antrenorul Dorinel Munteanu la finalul meciului.

 

Oțelul-FC Vaslui 1-2 (1-2)

Marcatori: Costin (21') / Wesley (14'-pen.), Bello (23')

Cartonase galbene: Costin, Rapa, Antal, Giurgiu / Constantin, Bello, Borjan

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, S. Costin, Ilie - Filip, Giurgiu - Antal (Stromajer), Didi, Buş (Iorga) - Punosevac (Neagu). Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, Constantin, Paito - Anderson, NDoye - Adailton (Stanciu), Wesley, Sânmărtean - Bello (Buhaescu). Antrenor: Augusto Inacio.

Arbitri: Nikolay Yordanov - Ventsislav Gavrilov, Veselin Dobriyanov - Nikola Popov (toţi din Bulgaria).

Citit 1935 ori Ultima modificare Joi, 17 Mai 2012 09:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.