Biletul zilei-Fără aroganţe: Încă un câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sărmanele case de pariuri se tăvălesc în chinuri de pe urma câştigurilor noastre. Aşa cum ziceam în argumentaţia biletului de miercuri, Celta Vigo a fost cea mai sigură echipă de victorie. Chiar dacă a încasat un gol în startul meciului şi a rămas cu un om în minus, a reuşit să întoarcă spectaculos şi să câştige cu 4-1. Minutul 87 a fost de aur, cel în care Stromsgodset şi Viking au marcat golurile decisive pentru victorie în partide ce se îndreptau către scor alb. Mjondalen a profitat de slăbiciunea celor de la Baerum şi s-a impus cu 2-1, exact acelaşi rezultat ca şi la FC Copenhaga-Silkeborg. Toate predicţiile au fost corecte şi am bifat încă un câştig.

BILETUL ZILEI


Bilbao-Barcelona peste 2,5 goluri cotă 1,45

Costa Rica-Guatemala 1 cotă 1,50

U19/Armenia-Belgia 2 cotă 1,55

Plajă/Portugalia-Italia 1 cotă 1,70


Argumentaţie

Ultimul meci al lui Guardiola la Barcelona trebuie să fie spectaculos, cu multe goluri, mai ales că adversarul este Athletic Bilbao, echipă recunoscută pentru apetitul ofensiv. Ne implicăm în amicalul dintre Costa Rica şi Guatemala, chiar dacă e un risc prin lipsa mizei. Belgienii au un fotbal în plină reconstrucţie, iar formaţiile de „under” sunt la cel mai înalt nivel, astfel că victoria e singura opţiune pentru duelul cu reprezentativa similară a Armeniei.

Mai rămâne fotbalul pe plajă, unde italienii nu mai au resurse de „catenaccio”, iar portughezii sunt un fel de tiki-taka. Cota finală e de 5,73.

Citit 3959 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2012 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.