EURO 2012 / Ucraina-Suedia 2-1: Magia lui Shevcenko

EURO 2012 / Ucraina-Suedia 2-1: Magia lui Shevcenko
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Victorie mare la debut, 2-1 cu Suedia, pentru cealaltă gazdă a turneului, Ucraina, după ce polonezii au clacat în primul meci contra Greciei. În grupa D, ecuaţia calificării se rezolvă şi cu ucrainienii în calcul, aceştia obţinând trei puncte extrem de importante contra Suediei. După o primă repriză destul de animată, dar fără goluri, mitanul secund a fost un spectacol total. Ibrahimovic a deschis "balul" cu un gol ce părea că pune capăt entuziasmului gazdelor, dar totul a fost întors de "ţarul" Shevchenko. Fostul jucător al Milanului, actualmente la Dinamo Kiev, aflat la ultimul turneu final şi-a pus amprenta decisiv, cu o dublă de vis ce întăreşte aşteptările suporterilor ucrainieni. Momentan, Ucraina ocupă primul loc în grupa D, cu trei puncte, după ce, în celălalt meci, Franţa şi Anglia au terminat la egalitate, scor 1-1.


Ucraina-Suedia 2-1 (Shevcenko '55, '61/Ibrahimovic '52)

UCRAINA:

Pyatov-Gusev, Khacheridi, Mikhalik, Selin-Yarmolenko, Tymoschuk, Konoplyanka (Devic), Nazarenko-Shevcenko (Milevsky), Voronin (Rotan). Antrenor: Oleg Blokhin.

SUEDIA:

Isaksson-Lustig, Mellberg, Granqvist, Olsson-Elm, Kallstrom, Larsson (Wilhelmsson)-Toivonen (Svensson), Ibrahimovic, Rosenberg (Elmander). Antrenor: Erik Hamren.

Citit 1523 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2012 23:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.