EXCLUSIV - Antal este ca şi plecat de la Oţelul! Sunt negocieri avansate cu o echipă rivală

EXCLUSIV - Antal este ca şi plecat de la Oţelul! Sunt negocieri avansate cu o echipă rivală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 12.30: Adrian Porumboiu, finanţatorul FC Vaslui, nu a infirmat existenţa negocierilor pentru cei doi jucători de la Oţelul, Antal şi Sălăgeanu, oferindu-ne o declaraţie făcută cu multă diplomaţie, semn că actele nu sunt încă semnate: "Nu pot să infirm, dar nici să confirm. Interesul nostru pentru aceşti jucători, în special în cazul lui Antal, l-am făcut public încă de acum o săptămână. Orice echipă din România şi l-ar dori pe Antal", ne-a declarat Adrian Porumboiu.

 

Mijlocaşul Liviu Antal, unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti din lotul Oţelului, nu a fost prezent astăzi la vizita medicală, surse din cadrul clubului susţinând că plecarea sa de la echipa gălăţeană este iminentă.

Aceleaşi surse susţin că el va ajunge la rivala Oţelului, FC Vaslui, negocierile fiind aproape de finalizare. Antal nu va pleca gratis de la Oţelul, o decizie în cazul memoriul depus de el pentru a deveni jucător liber de contract fiind amânată. Astfel, FC Vaslui va trebui să plătească o sumă importantă în contul acestui transfer.

Luni, la reunirea lotului, Marius Stan, primar ales dar oficial încă director general al clubului, confirma că se doreşte transferul lui Antal la altă echipă: „Sper să-l transferăm. Antal este de apreciat, putea deja să fie declarat liber de contract, iar clubul nu ar fi luat nimic de pe urma lui”.

Contactat telefonic, Liviu Antal a refuzat să comenteze aceste informaţii: „Nu pot vorbi deocamdată despre acest subiect”.

Marţi, Antal s-a aflat în Galaţi şi a participat la antrenamentul Oţelului, la finalul căruia a spus că vrea să plece şi lăsat să se înţeleagă că cea mai probabilă destinaţie ar fi FC Vaslui. „Vreau să plec, pentru că îmi doresc să fac performanţă şi în altă parte, la Galaţi mi-am făcut datoria, am cucerit deja două trofee. Mă bucur că sunt dorit de alte cluburi, dar e important dacă se va realiza ceva. Nu ştiu nimic de interesul CFR-ului, dar am văzut că domnul Porumboiu a declarat public că m-ar vrea la Vaslui. Dacă nu se va concretiza nimic, nu exclud să continui la Oţelul, aş face-o din toată inima”, a declarat Antal, după antrenamentul de marţi.

Tot la FC Vaslui este posibil să ajungă încă un fotbalist de la Oţelul, Adrian Sălăgeanu, aflat în Vaslui şi el. încă de marţi seară.

Citit 2530 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Iunie 2012 12:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.