Cantonamentul Oţelului din Olanda: Inkango, înlocuitorul lui Antal
Foto: Inkango (dreapta) are şanse mari să fie păstrat în lot

Cantonamentul Oţelului din Olanda: Inkango, înlocuitorul lui Antal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au reuşit să câştige şi cel de-al doilea amical al veri, în stagiul de pregătire centralizată din Olanda de la Heelsum, 2-0 cu arabii de la Al Faisaly. Golurile au fost marcate de Sipovic şi Giurgiu, în minutul 81, respectiv 85. Această victorie a venit la doar o zi de la meciul câştigat cu acelaşi scor, 2-0, împotriva formaţiei de ligă a patra germană, Viktoria Koln. Unul dintre remarcaţii acestor două partide a fost mijlocaşul ofensiv francez, Bruce Inkango, adus în probe în această vară şi care a făcut parte din lotul echipei şi în cantonamentul de la Poiana Braşov. Acesta a reuşit să creeze trei din cele patru faze concretizate în gol de „roş-alb-albaştrii pe parcursul celor două jocuri, deşi a evoluat 90 de minute în total până acum. De fiecare dată a fost folosit pe postul de mijlocaş dreapta pe locul ocupat de Liviu Antal (transferat între timp la FC Vaslui) în ediţia precedentă. Inkango a impresionat prin viteza sa şi are şanse mari să facă parte din lotul Oţelului pentru sezonul 2012-2013. Echipa folosită cu Al Faisaly: Grahovac - Râpă, Benga, Perendija (74 Sipovic), Ljubinkovic (77 Mardare) - Filip (67 Ilie), Giurgiu - Iorga (63 Inkango), Stromajer (74 Punosevac), Buş (58 Ogbuke) - Pena (84 Murgoci).

Până acum, în cele două jocuri, antrenorul Dorinel Munteanu a încercat şi variante noi pe posturile deficitare. Stromajer a jucat în ambele partide pe post de mijlocaş ofensiv, în spatele vârfului, în timp ce Mardare şi Ilie au fost folosiţi atât ca mijlocaşi defensivi, cât şi ca fundaşi stânga.

Pentru Oţelul următoarea partidă amicală are loc astăzi, împotriva formaţiei Beveren, nou promovată în prima ligă belgiană. Până la finalul stagiului de pregătire, gălăţenii vor mai juca pe 13 iulie cu Standard Liege, cel mai puternic adversar de până acum.

Debut pe 22 iulie

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul televizărilor pentru primele două runde ale Ligii 1, Oţelul urmând să debuteze duminică, 22 iulie, în deplasare cu CSMS Iaşi, în direct pe Digisport 1. În a doua etapă, gălăţenii vor primi vizita Rapidului, luni, 30 iulie, în direct pe Antena 1 şi Dolcesport.

Citit 2619 ori Ultima modificare Vineri, 06 Iulie 2012 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.