Liga naţională de handbal feminin: Danubius, în duel cu vicecampioana

Liga naţională de handbal feminin: Danubius, în duel cu vicecampioana
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de handbal HC Danubius va întâlni duminică, cu începere de la ora 11,00, în sala Siderurgistul, pe „U” Jolidon Cluj, vicecampioana României, într-un meci din cadrul etapei a treia a Ligii Naţionale.

Deşi adversarul este redutabil, iar multe dintre jucătoarele sale nu sunt încă puse la punct cu pregătirea fizică, în special ucrainencele, antrenoarea Alexandrina Soare crede că este posibil să furnizeze surpriza rundei şi să bifeze astfel primul succes din campionat. „Suntem realişti, U Cluj e favorită. Este un adversar incomod, cu un lot foarte omogen, joacă de cinci ani cam în aceeaşi componenţă. Dar asta nu înseamnă că suntem învinşi dinainte, apărarea a început să meargă şi dacă nu vom mai rata atât de mult în situaţii de unu la unu cu portarul, ca în primele două meciuri, avem o şansă să câştigăm”, a spus Alexandrina Soare.

Antrenoarea echipei gălăţene a adăugat că este mulţumită de felul în care se pregătesc jucătoarele sale, promiţând că în scurt timp se va ajunge la nivelul care să le permită să pună probleme aproape oricărui adversar. „Suntem în creştere, fetele au început să se înţeleagă mai bine şi chiar dacă multă lume ne vede victime sigure şi vine la Galaţi fără să conceapă altceva decât victoria, în curând vom ajunge la potenţialul cu care să le demonstrăm că se înşeală”, a declarat Alexandrina Soare.

Citit 1162 ori Ultima modificare Vineri, 14 Septembrie 2012 20:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.