Oţelul este gata de Supercupă

Oţelul este gata de Supercupă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Interviu cu antrenorul campioanei României cu câteva zile înainte de primul joc oficial al sezonului - cel cu Steaua Bucureşti, în care mai poate fi câştigat un trofeu * Neamţul mai doreşte un mijlocaş central şi un fundaş dreapta pentru anul competiţional 2011-2012 *

Rezultatele obţinute în amicalele verii

·    Oţelul – Astra Ploieşti 1-4 (gol Punosevac);

·    Oţelul – Litex Loveci 0-0;

·    Oţelul – Maccabi Tel-Aviv 1-3 (Viglianti);

·    Oţelul – Anderlecht Bruxelles 1-0 (Punosevac);

·    Oţelul – Trabzonspor 1-1 (Neagu);

·    Oţelul – Sporting Lokeren 1-1 (Pena).

„Pentru suporteri”

- Dorinel, este campioana Oţelul pregătită să joace un nou meci cu trofeul pe masă?

- Da, eu consider că ne-am pregătit bine în cele două stagii de vară şi că putem aborda cu optimism jocul de duminică, de la Piatra Neamţ. Sper să le oferim suporterilor din Galaţi un nou motiv de satisfacţie.

- Steaua v-a spionat la faţa locului la meciurile cu Trabzonspor şi Lokeren. I-ai întins vreo capcană adversarului?

- Ştiu că au avut un trimis la aceste două partide, sunt lucruri fireşti, dar nu-mi fac probleme din acest punct de vedere. Nu am încercat să-i derutez, dar, aşa cum am anunţat de fiecare dată, Oţelul nu are un prim unsprezece bătut în cuie. Oricine din lot are şansa de a juca.

„Mizez pe unitatea grupului”

- De jocul Stelei ce ştii?

- Avem şi noi informaţii despre formaţia bucureşteană. Este o echipă care a schimbat mai mulţi jucători în această vară, are şi antrenor nou. Se poate crea o emulaţie nouă acolo, dar mai mult mă interesează jocul propriei echipe. Mizez pe unitatea grupului nostru şi aşteptăm fanii gălăţeni să ne susţină la Piatra.

- În jocurile-test dinaintea sezonului, echipa a obţinut o singură victorie. Nu este îngrijorător acest lucru?

- Nu, pentru că nu ne-am dus în turneu doar pentru a face scor cu adversari de mâna a treia. În Olanda chiar am întâlnit formaţii solide care ne-au arătat unde mai avem de lucrat şi, pe multe dintre ele le-am dominat, ratând chiar şansa de a le învinge. Decât să baţi cu 14-0 pe nişte amatori, mai bine rişti să pierzi un amical-două după care să tragi învăţămintele necesare.

„N-am zis că Lazăr va veni la noi”

- Poţi vorbi despre jucătorii nou-veniţi?

- Este prea devreme să spun ceva despre cei care au venit în această vară la noi. Unii dintre ei nu s-au integrat în jocul echipei, sunt şi probleme evidente de adaptare. De obicei, evit să fac remarci individuale, dar în câteva zile veţi afla dacă cei doi sportivi veniţi în probe (n.r. – Progni şi Skubici) vor rămâne la Galaţi.

- Este adevărat că-l doreşti pe fostul rapidist Costin Lazăr?

- Lazăr este liber de contract, e un jucător valoros, dar s-a înţeles greşit afirmaţia mea. Am fost întrebat la un post de radio dacă-mi place acest jucător şi am spus că oricine şi l-ar dori în echipă, dar de aici şi până la a spune că e ca şi transferat sau că asta e arma secretă din Supercupă a Oţelului e cale lungă.

- A încheiat Oţelul campania de transferuri?

- Nu, vor mai veni jucători. Îmi mai doresc un fundaş dreapta şi un mijlocaş central, şi sper să rezolvăm această problemă în perioada imediat următoare.

Citit 1513 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.