„Mister KO” va fi naşul unei fetiţe

„Mister KO” va fi naşul unei fetiţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A jucat tenis la un complex sportiv gălăţean * Croşeu de stânga cu racheta * Trei săptămâni de concediu în România şi una în Caraibe * Duminică, Bute îi va încuraja pe campionii de la Oţelul, în meciul de Supercupă, de la Piatra Neamţ *

Două săptămâni agitate la Bucureşti - în care a avut parte de antrenamente şi diverse acţiuni de promovare, plus un meci de succes în compania francezului Jean Paul Mendy - a fost programul, din ultima perioadă, al pugilistului gălăţean Lucian Bute. De ieri a început o perioadă mai relaxată, dar nu de vacanţă totală, după cum ne-a declarat cel mai bun boxer al României.

Aflat de câteva ore în Galaţi, Lucian şi-a încercat forţele într-un alt sport, importând tehnici de joc din box în sportul pe zgură. Cum era de aşteptat, campionul nostru a manevrat racheta cu mâna stângă (arma sa letală), forhendul din tenis fiind rapid transformat într-un croşeu cu racheta.

La capătul câtorva schimburi de mingi, Bute s-a recunoscut învins, admiţând că alte sporturi, în afară de box, nu se prea prind de el.

Bute - la meciul Oţelului

Cel care a izbutit să-şi păstreze pentru a opta oară Centura mondială IBF a anunţat că duminică va fi prezent pe stadionul din Piatra Neamţ, unde îi va susţine pe campionii de la Oţelul Galaţi în cursa lor de câştigare a unui nou trofeu – Supercupa României la fotbal. Chiar dacă înaintea meciului cu Mendy a îmbrăcat tricoul Stelei (adversara gălăţenilor), Lucian a recunoscut că în sufletul său rămâne Oţelul.

„Am purtat tricoul Stelei pentru că l-am primit de la un fotbalist celebru, Helmuth Duckadam, dar sufletul meu este pentru Oţelul. După câştigarea campionatului m-am bucurat pentru performanţa lor istorică şi i-am felicitat pe jucători prin intermediul preşedintelui Marius Stan”, a spus vărul handbalistei de la Oltchim, gălăţeanca Steluţa Lazăr Luca.

Până la confruntarea sportivă de duminică, Lucian va avea de trecut peste alte emoţii. Urmează să fie părintele spiritual al micuţei Anastasia, copilul unor prieteni gălăţeni. Sâmbătă, la botez, naşul Bute, chiar dacă nu ne-a oferit date suplimentare, s-ar putea trezi cu presa prin zonă.     

Pavlik, următorul pe listă

Cele trei săptămâni pe care le va mai petrece în România se vor scurge rapid. La întoarcerea în Canada, Lucian Bute va petrece o săptămână de vacanţă, cel mai probabil în Caraibe, iar după acel moment toate preocupările sale se vor îndrepta spre viitoarea confruntare, programată în luna noiembrie.

„Suntem în tratative avansate cu Kelly Pavlik. Are un palmares impresionant, însă nu mă sperie acest lucru. Sunt la nivelul în care pot lupta cu oricine”, a afirmat Bute, cu precizarea că în viitorul apropiat (1–2 ani) nu crede că i se va mai organiza o gală în România.

Citit 2041 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.