Phoenix, şcoală şi revistă de baschet

Phoenix, şcoală şi revistă de baschet
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Zilele acestea a apărut prima publicaţie lunară din Galaţi a sportului cu mingea la coş * Ce ironie a sorţii: în acest oraş nu există o sală de baschet ca lumea, avem, însă, echipe şi revistă! *

Să scoţi o revistă de baschet în toiul crizei financiare e un soi de sport extrem. Au spus-o şi invitaţii de seamă ai festivităţii de lansare „la tarabă” a publicaţiei „Phoenix Magazin”, eveniment desfăşurat la concesionarul auto „Belvedere Motors”.

Florin Nini, managerul, creierul şi vena aortă a tot ce înseamnă Phoenix în Galaţi ca şcoală de baschet, a avut grijă să invite personalităţi din mai multe domenii, reuşind astfel să stârnească dialoguri de la distanţă, întrebări şi răspunsuri cu privire la situaţia sportului gălăţean.

Prezentă a fost şi doamna Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, care a făcut astfel lobby pentru ca Galaţiul să aibă, odată pentru totdeauna, o Sală Polivalentă.

Apropo, nu l-am văzut pe primarul Dumitru Nicolae…

„Să-l clonăm pe Nini!”

Revista propriu-zisă (foto), full-color, arată bine, conţine destui „arici” pentru autorităţile locale, se laudă exact cât trebuie şi costă numai 5 lei.

„Şi gălăţenii pot sări”, spune Florin Nini, probabil cel mai cunoscut om de baschet din oraşul de la Dunăre. El explică în paginile produsului abia ieşit din tipar de ce a ales să facă o şcoală de baschet, cum pot fi evitate pericolele societăţii şi de ce suntem atât de bolnavi, ca naţiune.

„Chiar dacă nu ne permite legea, ar trebui s-o încălcăm, iar pe Nini aş vrea să-l clonăm. Să avem câte un Nini în fiecare disciplină”, a spus la un moment dat prefectul Claudiu Brânzan, bun prieten cu „tartorul” acestui fenomen.

Jos pălăria pentru Nini!

Citit 1000 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.