Colinde, colinde! Urările oţelarilor pentru suporteri

Colinde, colinde! Urările oţelarilor pentru suporteri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotbaliştii Oţelului au transmis toate gândurile bune pentru fanii gălăţeni şi aşteaptă un 2013 cu mari performanţe pentru clubul roş-alb-albastru. Chiar dacă nu a fost cel mai bun an din ultima perioadă pentru Oţelul, clubul gălăţean are în continuare perspective de performanţă, mai ales prin intermediul Cupei României. Peste toate, jucătorii Oţelului au dorit să transmită cele mai bune gânduri şi urări către fanii gălăşeni.
„Le doresc tuturor un Crăciun fericit alături de familiile lor şi un an 2013 cât mai bun. Sperăm şi noi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor şi să reuşim un an mult mai bun decât acesta. Le mulţumim pentru sprijinul acordat şi vrem să-i avem alături în continuare”, a spus Sergiu Costin.
Un alt fotbalist cu state vechi la echipa gălăţeană, Gabi Paraschiv, a ţinut morţiş să transmită urările sale către toţi gălăţenii. „La mulţi ani pentru toţi fanii noştri şi sărbători fericite. Vreau ca în anul următor să fie mai bun decât cel care a trecut, avem şansa noastră în Cupa României, ceea ce poate fi cântecul de lebădă al actualei generaţii”, a punctat „Para”.
Nici fotbaliştii străini din lotul Oţelului nu s-au lăsat mai prejos. „Crăciun fericit şi La mulţi ani! Vreau ca suporterii noştri să fie fericiţi, mai ales că doar atunci suntem şi noi mulţumiţi. Toate cele bune şi să ne revedem cu bine în 2013” a spus Didi, cel mai bun marcator al roş-alb-albaştrilor din 2012, cu nouă reuşite în toate competiţiile.

Citit 1494 ori Ultima modificare Duminică, 23 Decembrie 2012 16:41

4 comentarii

 • postat de unul
  Miercuri, 26 Decembrie 2012 12:44
  Forza Otelul ! Se intampla la echipe mult mai mari sa treaca prin perioade dificile, asa ca nu-i nimik.luam cupa ca sa moare unii de suparare , care baga , baga , baga bani in fotbal si-n agricultura ca doar e un taran ostenit si nu ia decat moeeee muuulta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Hai Oțelul, Moș Crăciun să vă aducă sănătate și puncte mai multe !!!
  Miercuri, 26 Decembrie 2012 08:45
  Bine Oțelul, Hai Oțelul, Moș Crăciun să vă aducă puncte cât mai multe, pentru noi, pentru voi bucurie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de galati show.
  Luni, 24 Decembrie 2012 13:26
  merry christmas ! la intreaga conducere si la toata echipa otelul galati , si sa dea domnul anul viitor sa ne aduca numai rezultate bune! la multi ani!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dan
  Luni, 24 Decembrie 2012 08:30
  Dunarea Batrana Ne-a -nvatat
  Sa Fim Cavaleri De Neuitat
  Sa Incurajam O Echipa-atat De Mare
  Si Pe Care O Iubeste Fiecare!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.