Hocheiştii încep seria meciurilor decisive: Şase jocuri în opt zile pentru CSM Dunărea
Foto: Căpitanul Cătălin Geru speră să-şi ducă echipa în semifinale

Hocheiştii încep seria meciurilor decisive: Şase jocuri în opt zile pentru CSM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea Galaţi are de susţinut, începând de sâmbătă, un adevărat tur de forţă, până la sfârşitul săptămânii viitoare urmând a juca şase partide în grupa de baraj a Ligii Naţionale, toate decisive în încercarea de a se termina pe poziţia secundă, calificantă în semifinalele campionatului. Deşi echipa sa are dezavantajul de a juca toate aceste meciuri în deplasare şi se află acum pe locul trei, Mihai Brandabur - directorul clubul gălăţean este convins că obiectivul poate fi atins. "Jucăm aceste partide convinşi că ne putem califica, avem potenţial să câştigăm toate aceste jocuri. Este adevărat, avem nevoie şi de puţină şansă" a declarat Mihai Brandabur.

Dunărea va juca primele două jocuri din această serie infernală sâmbătă şi duminică, cu ultima clasată, Sportul Studenţesc pe Patinoarul "Mihail Flamaropol", din postura de favorită. Apoi, după o singură zi de pauză, în acelaşi patinoar vor urma două jocuri (marţi şi miercuri) din care trebuie scoasă măcar o victorie, în compania liderului grupei, Steaua, echipă ce are deja asigurată calificarea şi pe gheaţa căreia Dunărea a mai reuşit în acest sezon să se impună.

Apoi, va urma deplasarea la Gheorgheni pentru ultimele două partide, programate în la sfârşitul săptămânii viitoare (sâmbătă şi duminică 16-17 martie), cu Progym, formaţie aflată pe locul patru care încă mai speră şi ea la locul secund.

În clasament, pe primul loc se află Steaua (48 de puncte), pe doi este CSS HC Miercurea Ciuc (35 p), apoi Dunărea (33 p) şi Progym (26 p dar cu două meciuri mai puţin disputate). Se acordă trei puncte la victorie, iar CSS M. Ciuc mai are de jucat două meciuri acasă şi alte două în deplasare cu Progym, plus două acasă cu Steaua.

Citit 847 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2013 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.