Probleme pe flancul stâng la Oţelul
Foto: Dan Popescu (centru), unul dintre jucătorii de pe banda stângă care îi lipsesc Oţelului / Foto: Sorin Pană

Probleme pe flancul stâng la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Petre Grigoraş întâmpină reale probleme în alcătuirea echipei pentrul jocul de duminică contra celor de la Pandurii, mai ales în ceea ce priveşte posturile din banda stângă. Pentru postul de fundaş stânga nu va putea conta până la finalul sezonului pe serviciile lui Silviu Ilie, aflat în recuperare după accidentarea suferită în chiar prima etapă a campionatului, în timp ce Daniel Popescu, transferat în această iarnă de la FCM Dunărea, se antrenează separat şi va rata cel puţin următorul meci. Situaţia ar putea fi şi mai gravă dacă Ljubinkovici nu va fi refăcut în timp util pentru meciul de duminică, după ce acesta n-a participat la antrenamentul cu mingea de ieri, ci doar la pregătirea fizică. Unica variantă viabilă ar mai rămâne Lucian Murgoci, care a evoluat cel mai puţin pe postul de fundaş stânga în jocurile amicale susţinute în cadrul stagiului de pregătire centralizată din Spania.

În plus, probleme pe flancul stâng sunt şi în atac, acolo unde va lipsi Zaharia pentru tot restul sezonului, iar cel folosit ca titular în primele două jocuri, slovenul Jaka Stromajer, nu a dat randament pe deplin, de fiecare fiind schimbat în timpul meciului.

Altfel, fotbaliştii şi antrenorii Oţelului vor fi astăzi, de la ora 14.00, în galeriile Real din Galaţi, pentru a le acorda flori doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Citit 1644 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2013 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.