Meci cu ultima clasată: Oţelul, fără mari probleme de lot
Foto: FOTO: Sorin Pană

Meci cu ultima clasată: Oţelul, fără mari probleme de lot
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia roş-alb-albastră a plecat încă de ieri dimineaţă spre Bistriţa pentru meciul cu ultima clasată, Gloria, de vineri seară, de la ora 21,30 (în direct pe DigiSport). Antrenorul Petre Grigoraş nu întâmpină probleme prea mari de lot, doar cei accidentaţi pe termen lung fiind pe lista indisponibilităţilor. Silviu Ilie va reveni abia în vară la antrenamente, Zaharia a suferit o intervenţie chirurgicală săptămâna trecută, iar Dan Popescu va reintra în programul echipei de săptămâna viitoare şi va putea fi folosit la meciul din runda următoare, de la Galaţi, cu Steaua.

Astfel, delegaţia gălăţenilor este compusă din 20 de jucători, dintre care nu mai puţin de şase jucători se află la limita suspendării, iar în cazul unui cartonaş galben încasat la meciul de la Bistriţa ar lipsi contra Stelei. Iorga, Filip, Ljubinkovici, Astafei, Benga, cu câte trei „galbene”, plus Sîrghi cu şase, sunt fotbaliştii aflaţi în pericol de suspendare.

„Ne interesează să intrăm într-o formă cât mai bună pentru perioada următoare, în care vom avea multe meciuri dificile, dar mai ales pentru jocul cu Petrolul din semifinalele Cupei României”, a spus Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului.

După meciul de la Bistriţa, Liga I va intra în pauză până pe 30 martie, perioadă în care echipa naţională a României va disputa două partide importante pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014, cu Ungaria şi Olanda.

Citit 1632 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2013 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.