Echipele de volei Arcada şi CSU Galaţi, calificate în faza a doua a play-off-ului

Echipele de volei Arcada şi CSU Galaţi, calificate în faza a doua a play-off-ului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În weekendul recent încheiat s-au disputat ultimele meciuri din prima parte a turneului play-off pentru echipele din Divizia A2 de volei. Atât Arcada Galaţi cât şi CSU Galaţi au obţinut victorii, calificându-se pentru faza a doua, când vor juca cele mai bune patru echipe din serii.

La masculin, Arcada a primit vizita bucureştenilor de la Niro Guard, pe care i-a învins cu scorul de 3-0 (8, 19, 15), după 3-1 în Capitală. Cu excepţia setului al doilea, în care a existat un oarecare echilibru, gălăţenii au controlat jocul.

Echipa aliniată: Harabagiu, Ciucă, Râpeanu, Todaşcă, Voinea, Florescu - Marius Pârvu (libero). Au mai jucat: Palfi, Popescu şi Costandache.

Au arbitrat: Lucian Stanca (Constanţa) şi Mirela Mateizer (Ploieşti).

În faza a doua a play-off-ului, Arcada va juca cu Dacia Buzău sau Rapid Bucureşti, primele două clasate din serie calificându-se pentru turneul de promovare în Divizia A1.

* Bine s-au comportat şi fetele de la CSU. După 3-0 de la Galaţi a urmat un alt 3-0 (11, 22, 18), sâmbătă, în deplasare, cu Trotuşul Oneşti. Cu două victorii, „studentele” au ajuns în turneul play-off locurile I-IV, care se prezintă astfel: Penicilina Iaşi, Rapid şi CSM Bucureşti şi CSU Galaţi. Gălăţencele vor juca cu Penicilina (două victorii din trei), primul meci fiind programat la Iaşi, pe 13 aprilie. Ca şi la băieţi, cele mai bune două echipe din cele patru merg la turneul final.

Echipa aliniată de antrenoarea Ileana Berdilă: Ioana Stoica, Ana Maria Berdilă, Andreea Niculcea, Oana Oprea, Roxana Petre, Irina Todaşcă - Mihaela Brazdeş (libero). Au mai intrat: Ioana Ştefu, Mirela Bobaru şi Bianca Rusu.

Citit 2179 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2013 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.