O fostă componentă a echipei CSU Metal Galaţi, implicată într-un grav accident rutier

O fostă componentă a echipei CSU Metal Galaţi, implicată într-un grav accident rutier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iuliana Nucu, jucătoarea echipei de volei CSU Metal Galaţi în perioada 1999-2003, a suferit un grav accident de circulaţie în localitatea Horezu, din judeţul Vâlcea.

Centrul în vârstă de 32 de ani a trecut prin momente cumplite în urmă cu patru zile când se afla în vacanţă, la Horezu. Ea a fost lovită de o maşină şi a suferit o intervenţie chirugicală la gamba piciorului drept, la Spitalul Colentina din Bucureşti. În prezent este în afara oricărui pericol, dar va rămâne internată aproximativ trei săptămâni.

"Se afla la Horezu, a oprit să cumpere suveniruri, pe care le punea în maşină. Ploua, avea portiera deschisă, iar o altă maşină a lovit-o la nivelul picioarelor, afectându-i piciorul drept, la care a suferit o ruptură musculară. Am avut grijă de ea, a venit la Bucureşti, unde a şi fost operată. Nu are rupturi interne sau osoase, ci muşchiul de la gambă rupt. Medicii au spus că are nevoie de trei săptămâni de spitalizare, dar nu se pune problema să-şi încheie cariera", a spus managerul echipei Dinamo Bucureşti, Marian Ştefan, gruparea la care Iuliana Nucu a evoluat în acest sfârşit de sezon.

Iuliana Nucu are 32 de ani şi joacă pe postul de centru. În carieră a evoluat la echipele italiene Asystel Novara, Sassuolo Volley, Urbino Volley, Foppapedretti Bergamo, iar în ţară la Farul Constanţa, CSU Metal Galaţi şi Dinamo Bucureşti, la ultima chiar în returul sezonului 2012-2013.

Presa italiană din aceste zile a relatat că ar urma să semneze un contract cu nou-promovata Agil Novara, chiar primul său club la care a evoluat în "Cizmă".

Citit 1701 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 11:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.