Petre Grigoraş şi-a dat demisia de la Oţelul Galaţi

Petre Grigoraş şi-a dat demisia de la Oţelul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Oţelului este decis să nu mai revină la echipă, dezamăgit de incertitudinea de la club şi de lipsa de seriozitate a celor din conducere


Apele tulburi în care se scălda FC Oţelul în momentul încheierii sezonului, în urmă cu mai puţin de o săptămână, sunt departe de a se limpezi. Dimpotrivă, în locul rezolvării problemelor, acestea par să se acutizeze, dovadă că antrenorul Petre Grigoraş este decis să întrerupă colaborarea cu Oţelul.

De altfel, tehnicianul a dezvăluit ieri pentru prima dată că a şi trecut la fapte, depunându-şi demisia în scris la mijlocul săptămânii trecute. „Înainte de a pleca din Galaţi, am lăsat la club demisia scrisă. Aştept să văd dacă mi-o acceptă, încă sunt contract şi nu am undă verde pentru a vedea ce voi face. Mi-au promis că mă sună, dar n-am mai vorbit cu nimeni. Îmi pare rău de suporteri şi de jucători, dar nu pot lucra într-o asemenea incertitudine, nu este atâta seriozitate cum mă aşteptam. Sunt dezamăgit total de ce se întâmplă cu acest club”, ne-a declarat Grigoraş.

A dispărut optimismul

Nici măcar managerul general Narcis Răducan, cel care spunea după ultimul meci, cel cu Dinamo, că „va rămâne Petre Grigoraş, se vor rezolva toate problemele, staţi liniştiţi”, nu mai este acum la fel de optimist, admiţând că există posibilitatea despărţii de antrenorul principal.

„Petre Grigoraş solicită anumite lucruri şi s-ar putea să ne despărţim dacă nu ajungem la un numitor comun. S-au plătit o parte din datorii ieri (n.r. – vineri), unul din punctele importante ale solicitării lui Petre Grigoraş. Am o comunicare cu dânsul, legat de strategia de transferuri, dar nu este de ajuns”, a declarat sâmbătă Narcis Răducan.

Mai mult, Răducan a spus că ia în calcul căutarea unui înlocuitor al lui Grigoraş: "Va trebui rapid să ne reorientăm, aşa cum este şi normal, soluţii există".

Echipa gălăţeană îşi are programată reunirea lotului pe 15 iunie, până atunci fiind de aşteptat să se ştie clar cu ce conducere tehnică vor fi demarate pregătirile pentru sezonul viitor.

Citit 2561 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2013 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.