Inaugurarea unei frumoase baze sportive în judeţul Galaţi

Inaugurarea unei frumoase baze sportive în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Eveniment excepţional pentru tinerii din comuna Umbrăreşti. Cu două zile în urmă le-a fost dăruită o frumoasă şi extrem de necesară bază sportivă, cu teren de fotbal, cabine şi anexele necesare. La festivitate au participat oficialităţi locale, foarte mulţi tineri şi reprezentanţi ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal – Liviu Ciubotariu, vicepreşedinte şi Simona Renţa, secretar general – care au ţinut să fie părtaşi la un astfel de eveniment de referinţă pentru mişcarea sportivă din comună.

De acum înainte Asociaţia Sportivă Viitorul se va preocupa cu o şi mai mare insistenţă de creşterea copiilor şi juniorilor. Cu prilejul acestui moment festiv, localnicii au organizat şi o competiţie de fotbal pentru juniori (Under 16). Pe lângă localnici, au mai luat parte două echipe din Tecuci şi Sporting Lieşti. „Cupa Viitorul” (ediţia a doua) a fost denumirea trofeului, adjudecat de Săgeata Tecuci (antrenor Viorel Gudană) – care a acumulat 7 puncte, secondată de CSS Tecuci (Spiru Gogotă) – 5 p, Viitorul Umbrăreşti (Viorel Cazacu) – 4 p şi Sporting (George Dănăilă) – zero puncte. În meci decisiv, Săgeata – CSS 0-0.

Organizatorii au dorit să evidenţieze şi eforturile individuale ale câtorva tineri: golgeter a fost declarat Dragoş Bleambu (CSS), cel mai bun portar – Anghel Marcu (Săgeata), cel mai bun fundaş – Alin Neagu (Umbrăreşti), cel mai bun mijlocaş – Robert Bălan (Săgeata), cel mai bun atacant – Adrian Avram (Săgeata) şi cel mai tehnic jucător - Florin Budişteanu (CSS). De asemenea, AJF a înmânat premii şi o diplomă de excelenţă reprezentanţilor Primăriei Umbrăreşti pentru iniţiativă şi sprijin în amenajarea acestui obiectiv.

 

Citit 3573 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2013 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.