Oţelul Galaţi se va înscrie în campionatul judeţean
Foto: Costin va ridica deasupra capului Cupa Satelor!

Oţelul Galaţi se va înscrie în campionatul judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Motivul este legat de rentabilitate: un calcul simplu arată că, astfel, la meciuri vor fi de două ori mai mulţi spectatori decât au fost în Champions League, pe Naţional Arena


Ştirea săptămânii vine dinspre fotbal. Oţelul a depus cerere de insolvenţă şi se îndreaptă cu paşi repezi spre faliment. Conform surselor oficiale, aceşti paşi au fost atent gândiţi, pentru a da un nou avânt performanţei la Galaţi.

„După ce a ajuns în Champions League şi a jucat împotriva unor adversari absolut penibili, cum ar fi Manchester sau Benfica, Oţelul trebuia să se reinventeze. Clubul ajunsese la un minim istoric. Trebuia să o luăm în altă direcţie. Odată cu falimentul va veni şi oportunitatea nesperată de a ne apropia şi mai mult de suporteri. Ne vom înscrie în campionatul judeţean! Vă daţi seama că fiecare meci va fi o sărbătoare? De ce să ne chinuim să aducem 5.000 de oameni pe Naţional Arena când jucăm contra englezilor, când putem foarte bine să mergem la Tuluceşti şi să avem peste 20.000 de oameni în tribune. Meciurile Oţelului vor fi fenomene sociale. Jucând împotriva unor echipe precum Berlusconi Cuca, Voinţa Cudalbi, Fulgerul Smulţi sau Bologna Tuluceşti vom aduce alături de noi întreaga suflare a judeţului”, a explicat în exclusivitate pentru Radio Antena Satelor principalul finanţator al Oţelului, Dan Grigore Adamescu.

„Vreau să merg puţin mai departe decât fostul angajat al clubului, domnul Marius Stan, pentru care am un deosebit respect. Câştigând titlul de campion al României cu Oţelul, domnia sa a ajuns primarul Galaţiului. Eu, mergând cu Oţelul prin sate, am de gând să devin în următorii ani preşedintele regiunii reunite Galaţi-Brăila”, a mai spus finanţatorul Oţelului.

Paradoxal, întreaga suflare fotbalistică din judeţ a aplaudat falimentul Oţelului. Şefii Galeriei Voinţei Cudalbi au mers chiar mai departe şi au postat un comunicat oficial pe Facebook, prin care comunică intenţia de a face tot posibilul pentru a le face viaţa grea "oţelarilor". „Ne bucură faptul că vom juca împotriva Oţelului. Vom ajuta patronatul echipei Voinţa Cudalbi să achiziţioneze cei mai buni jucători disponibili pe piaţă. Deja am demarat discuţiile cu Rapid CFR Suceava pentru a-l aduce la Cudalbi pe Dorin Semeghin. Transferul său ne costă doar trei damigene cu vin. Nu ştim însă câte etape va putea juca Dorin pentru noi, având în vedere că a cerut pentru fiecare meci minim trei litri de ţuică şi un bidon cu vin”, se arată în comunicatul semnat de liderii galeriei "Plăieşii Tulburelului" din Cudalbi.


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3182 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2013 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.