UPDATE Circul abonamentelor continuă la Oţelul! Greşelile flagrante îi îndepărtează pe suporteri

UPDATE Circul abonamentelor continuă la Oţelul! Greşelile flagrante îi îndepărtează pe suporteri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 18:00:După toată tevatura înscrierilor pentru ca suporterii Oţelului să-şi poată cumpăra abonamentele, cei de la gruparea roş-alb-albastră s-au făcut din nou de râs! Din doar câteva sute de abonamente tipărite majoritatea sunt cu greşeli, astfel că locul, rândul sau sectorul selectat iniţial de către cei înscrişi au fost răstălmăcite în diverse sensuri. Spre exemplu, un fan care şi-a făcut abonament împreună cu prietena la sectorul B al unei tribune, pe locuri alăturate, a avut surpriza de a găsi tipărite tichetele în sectoare diferite, unul în B şi celălalt în D, iar acesta nu este un caz singular.

Explicaţii din partea Lilianei Mereuţă, administratorul bazei şi cea care s-a ocupat de înscrierile pe listele de abonamente, nici măcar nu există, ci doar precizări că nu poate repara erorile: cine nu-l cumpără pe cel tipărit greşit, poate rămâne fără abonament, s-a înscris cu 72 de ore înainte şi a aşteptat degeaba!
În plus, suporterii care au venit la stadion pentru a-şi ridica abonamentul comandat au fost nevoiţi să aştepte şi mai bine de o oră pentru a putea intra în posesia tichetului pentru turul campionatului. Mai mulţi fani n-au mai avut răbdare să aştepte ori n-au mai suportat incompetenţa şi au plecat cu mâna goală, fără abonamentul comandat.

UPDATE, ora 17.05: Minune! Abonamentele au ajuns totuşi la stadion în urmă cu câteva minute şi începe distribuirea acestora.


UPDATE: Deşi pe noul site oficial al clubului s-a anunţat acum câteva ore că primele abonamente se vor distribui începând de astăzi, de la ora 15.00, la stadion, nici această promisiune nu a fost respectată. Conform celor din conducerea clubului, distribuirea va începe de sâmbătă dimineaţă, tot la stadion.


Problemele de organizare în ceea ce priveşte punerea în vânzarea a abonamentelor pentru meciurile din turul campionatului persistă, directorul general Narcis Răducan spunând că se speră ca măcar o parte dintre solicitanţi să le primească până la partida de mâine de pe teren propriu, cea cu U. Cluj. Reamintim că procedura a fost una destul de greoaie, cu completarea unor formulare de către doritori pe baza corăra să se facă distribuirea. „Întra-adevăr, nu a fost o campanie de organizare normală. Suporterii care au complet formularele online până ieri (n.r. – joi) cred că vor primi abonamentele în această după amiază (n.r. vineri). Ceilalţi, vor primi ceva provizoriu, urmând ca săptămâna viitoare să intre şi ei în posesia abonamentelor”, a declarat Narcis Răducan.

Acesta a adăugat că biletele pentru partida cu U. Cluj, programată sâmbătă pe stadionul „Oţelul”, de la ora 19.00, vor fi puse în vânzare în ziua meciului. „Am primit asigurări de la domnul Adamescu (n.r. – patronul clubului) că preţurile la bilete vor fi aproximativ la fel ca în sezonul trecut”, a precizat Răducan.

În campionatul trecut biletele au costat 15 lei la tribuna I, 10 lei – tribuna a II-a şi 7 lei – Peluze.

 

Citit 1292 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2013 19:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.