Scrimă şi pedeapsă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Luciane, iartă-mă că te trag de şireturile cu care-ţi prinzi mănuşile, alea de-i trimit la urgenţe pe proştii desemnaţi să boxeze cu tine! Ai de multă vreme paşaport canadian, bănuiesc că te-au făcut şi cetăţean de Montreal (apropo, Galaţiul te-a cinstit cu distincţia asta abia după ce erai sătul de diamante), ce naiba mai cauţi p-aici? Părinţii poţi să ţi-i vezi şi incognito, la ce bun să dai cu pumnii acasă, „între români”, dacă nici când câştigi nu eşti apreciat? Dacă s-a născut ăla care să te învingă, află că i se mai spune şi Poporul Român.

* Sfârşitul de săptămână ne-a mai produs câteva satisfacţii. Nu, n-au nicio legătură cu ultimele declaraţii ale lui Gigi Becali. Bianca Perie şi Esthera Petre, domnişoare care n-au apărut în Playboy şi nici n-au fost văzute în compania unor milionari de carton, au devenit campioane la Europenele de atletism pentru tineret. Cârcotaşi din fire, le vom găsi şi lor nod în papură. Cum să pună mâna pe aur două fetişcane care n-au apărut niciodată la grupajele de ştiri sportive de la televizor?

* Ana Maria Brânză a câştigat medalia de bronz la Campionatele Europene de scrimă. Începem să sperăm că la Jocurile Olimpice din 2012, dacă între timp nu va veni sfârşitul lumii, ne vom detaşa de ultimul loc în clasamentul pe medalii.

* O televiziune de sport cu nume diabetic face tam-tam că a pus mâna pe meciurile din Liga I de fotbal. „Din 23 iulie, Liga I se mută la noi”, anunţă băieţii veseli, pentru ca amatorul de sport-rege care nu ştie cum stau lucrurile să-şi reamenajeze apartamentul în funcţie de cei şapte metri de cablu care-i vor invada liniştea. În realitate, canalul cu pricina va transmite doar un meci pe etapă şi, ţineţi-vă bine, vor avea în prima rundă ceva bun de tot. Rating ca la Barcelona – Real! E vorba de derbiul Concordia Chiajna – Sportul Studenţesc. Uau, Petrică, dă-i pe LCD!

* Stagiunea fotbalistică oficială 2011-2012 a început zilele trecute cu deplasarea lui Gaz Metan Mediaş în Finlanda, pe terenul lui KuPS. Joc preliminar de Europa League. Ai noştri ca brazii, cu brazilianul Eric în formaţie, au feştelit-o, pierzând cu 1-0. Şi totul din cauza cutumei că nordicii sunt doar pescari, nu şi fotbalişti. Iată că peştele de la cap se-mpute…

Citit 772 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.