Lucian Bute, naş cu emoţii

Lucian Bute, naş cu emoţii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* „Mister KO” a fost naşul multor boxeri din lume, dar pentru prima oară a năşit un copil * Ieri după-amiază a avut emoţii * La Biserica Precista, Lucian Bute a devenit naşul de botez al unei fetiţe, Anastasia

La biserica Precista din Galaţi s-a desfăşurat ieri slujba de botez a micuţei Anastasia. Poate creştinarea micuţei ar fi trecut neobservată dacă naşul său nu era pugilistul Lucian Bute. Dar prietenii sunt aproape de prieteni,. Aşa că Mister KO şi-a acceptat mai puţin obişnuitul rol. 

Regie a la Hollywood

Fericitul moment a fost anunţat pentru ora 17.00. Cu mult înainte de a sosi invitaţii, Biserica Precista şi străduţele alăturate au fost luate cu asalt de către bodyguarzii unei firme locale, care au îngrădit accesul curioşilor spre lăcaşul de cult. Evident, era presă buluc în zonă.

Aşa că apariţia maşinii sportivului originar din Pechea - un super-bolid Ford Mustang negru, a stârnit rumoare şi toată lumea se aştepta ca din el să coboare Lucian Bute.

Din autovehicul nu a ieşit însă cel ce urma să fie naş, campionul din ringul de box preferând, precum vedetele de la Hollywood, să intre discret, cu o altă maşină, pe la poarta secundară a bisericii. 

Obreja – ca pe stadion

După intrarea lui Bute, au început să apară şi ceilalţi participanţi la botez, printre care şi mama sportivului, Maricica Bute. La ceva timp de la începerea slujbei, în faţa bisericii a ajuns şi preşedintele Federaţiei Române de Box, gălăţeanul Rudel Obreja, alături de soţie şi copil.

Cel care i-a organizat campionului gălăţean prima gală în România, a afişat o ţinută sport, bună pentru un meci de fotbal, cerându-le jurnaliştilor să nu-l filmeze.

Naşul şi fina

La aproximativ o oră de la debutul ceremoniei religioase, naşul Lucian Bute şi fina sa Anastasia au ieşit din biserică şi s-au lăsat fotografiaţi în curtea aşezământului de pe Faleza Superioară a Dunării. În faţa porţii, ei s-au mai oprit pentru câteva cadre, Lucian fiind însoţit de prietena sa, bucureşteanca Elena Aprozeanu.

„A fost o experienţă foarte frumoasă. Bineînţeles că am avut emoţii, mi-a plăcut să fiu naş, cu siguranţă mă voi mai regăsi în această postură”, au fost cele câteva vorbe spuse de campionul din Pechea, atent în acelaşi timp la fina sa care, speriată de flashurile aparatelor, începuse să plângă.

Doar câteva secunde, atât a durat întâlnirea lui Bute cu presa. O avea însă în braţe pe Anastasia, aşa că l-am iertat.  

Citit 2100 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.