Echipa naţională de futsal joacă la Galaţi

Echipa naţională de futsal joacă la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Calificată la turneul final al Campionatului European, care se va disputa în Belgia în prima lună a anului viitor, echipa naţională de futsal a României va susţine la Galaţi, marţi şi miercuri, două jocuri de verificare în compania formaţiei Bulgariei. Partidele vor avea loc în Sala Sporturilor „Dunărea”, mâine de la ora 18.00 şi miercuri, de la ora 12.00.

Din echipa României face parte şi un gălăţean, Emanuel Moldoveanu, component al formaţiei de Liga I, United. Prezenţa acestuia printre tricolori nu este o surpriză, mai ales că în ultimii ani United a mai avut jucători convocaţi la echipa naţională. Este vorba de Şotârcă, Vlad şi portarul Iancu, foşti componenţi ai echipei gălăţene.

Altfel, United a înregistrat vineri seară a patra înfrângere din acest sezon al Ligii I, fiind depăşită, în deplasare, de multipla campioană City’us Tg. Mureş, cu scorul de 12-3 (4-0). Antrenorul David Asandei, care nu i-a avut la dispoziţie pe Popiliacă, Dodan, Buleandră şi Tănăsilă, toţi accidentaţi, a folosit următorii jucători: Toniţa, Salichi - Cojoc, Apostol, Moldoveanu, Ivan, Tudose, Iorga, Cireş şi Grecu.

În clasament, după nouă etape, United se află pe locul patru. În etapa viitoare, ultima a turului, echipa gălăţeană va juca pe teren propriu cu Progresul Focşani, în weekendul următor.

Citit 1179 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2013 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.