Pariurile zilei: Oţelul şi Guatemala

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Steaua - Oţelul peste 2,5 (cotă 1,80)

Principalul motiv pentru care am făcut această alegere din sferturile de finală ale Cupei României îl reprezintă Oţelul. Echipa noastră, a gălăţenilor, este o „expertă” în meciuri care se încadrează în coordonatele acestui tip de pariu, în ultimele sale zece partide doar de două ori nu s-au înscris minim trei goluri. Este echipa cu cele mai multe goluri primite din Liga I, minim două pe meci, din august încoace în numai trei partide (dintr-un total de 13) încasând doar unul. Ultimul joc fără gol primit datează tocmai din 16 august. Pe de altă parte, cu toată lipsa prelungită de formă a majorităţii jucătorilor, Oţelul este o echipă care înscrie meci de meci. O singură dată nu a marcat în ultimele 11 partide, la cea cu ghinion de la Timişoara, unde şi-a creat multe ocazii.

Iar de va fi să fie 0-0, 0-1, 1-1, nu-i bai că nu ne iese pariul! Dimpotrivă, mulţi vom jubila mai ceva ca la încasare. Plus că la 1-2, 2-3...

Heredia - Municipal 1 (cotă 1,75)

Ca multe alte ori când oferta este foarte săracă, ne orientăm spre prima ligă din Guatemala, campionat unde în sezonul regulat avantajul terenului propriu a fost mai mereu decisiv. Chiar dacă Municipal a încheiat sezonul regulat pe locul 2, tot pe mâna gazdelor mergem şi în play-off, mai ales că este vorba de Heredia (locul 4 în sezonul regulat), o echipă redutabilă pe teren propriu, acolo unde bilanţul ultimelor 13 partide (inclusiv două din Liga Campionilor - zona CONCACAF) este impresionant: 11 victorii şi 2 egaluri.

Citit 3221 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2013 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.