Voleibaliştii de la Arcada s-au specializat pe victorii în deplasare

Voleibaliştii de la Arcada s-au specializat pe victorii în deplasare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de volei masculin Arcada Galaţi a încheiat seria meciurilor din acest an cu o nouă victorie, a patra obţinută în deplasare în acest sezon al primei divizii. În Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj–Napoca, formaţia gălăţeană a întâlnit echipa locală Universitatea, în cadrul primei etape a returului, pe care a învins-o destul de clar, scor 3-0 (21, 21, 19).

Primele două seturi au fost ceva mai animate şi  o bună parte din timp echilibrate: 8-7, 13-16 scoruri parţiale în primul, respectiv 8-5, 15-17. Al treilea act a fost fără istoric, gălăţenii impunându-se fără a primi cine ştie ce rezistenţă.

Gălăţenii au jucat în formula: Râpeanu, Crăciun, Romanescu, Cristudor, Harabagiu, Apostu – Ghimeş (libero).

Aceasta a fost a cincea victorie în contul echipei Arcada, care a acumulat 14 puncte, bilanţ cu care se situează pe locul al şaptelea în clasamentul Diviziei A1.

Marian Apostu şi colegii săi vor întra într-o scurtă vacanţă, până pe 2 ianuarie. Va fi însă o vacanţă activă, fiecare jucător primind un program individual de pregătire fizică pe care trebuie să-l respecte.

Campionatul va fi reluat pe 18 ianuarie, cu a doua etapă a returului, când Arcada va primi replica multiplei campioane VCM Tomis Constanţa. Acelaşi adversar îl vor avea gălăţenii şi în cele două partide din faza a doua a Cupei României, la sfârşitul lunii februarie.

Citit 691 ori Ultima modificare Luni, 23 Decembrie 2013 10:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.