Gafă de proporţii la Oţelul! Atacantul Henrique nu a putut intra în ţară din cauza unor probleme cu viza
Foto: Sursă foto: prosport.ro

Gafă de proporţii la Oţelul! Atacantul Henrique nu a putut intra în ţară din cauza unor probleme cu viza
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atacantul brazilian al echipei Oţelul, Henrique Bernardo, a avut probleme, astăzi, la revenirea în România pentru reluarea pregătirilor alături de gruparea gălăţeană, poliţia de frontieră de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă nepermiţându-i accesul în ţară din cauza unor probleme cu viza.

Henrique Bernardo trebuia să ajungă în România în cursul zilei de duminică, însă avionul care l-a adus din Brazilia la Roma a avut întârziere, astfel încât atacantul a ratat legătura către România. El a fost nevoit să doarmă în Roma, iar luni, în jurul orei 11.30, a sosit la Otopeni şi astfel a ratat reunirea echipei pentru sezonul de primăvară.

Poliţia de frontieră nu i-a acordat brazilianului accesul în România deoarece o taxă legată de viză nu fusese plătită, informează Mediafax.

Prietena lui Henrique, citată de Mediafax, îl aştepta pe acesta la aeroport şi a spus că a încercat să ia legătura cu cei din conducerea clubului, care i-au transmis că problema va fi rezolvată, însă brazilianul va fi trimis înapoi la Roma, acolo unde făcuse escală în drumul de la Sao Paolo.

Astfel, Henrique se va întoarce în Brazilia, urmând să se alăture lotului gălăţean abia în cantonamentul din Spania, care va începe în 23 ianuarie.

O călătorie cu avionul pe ruta Sao Paolo - Roma durează 11 ore.

Citit 1341 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2014 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.