Veşti bune pentru suporteri: Planuri de magazin oficial la Oţelul

Veşti bune pentru suporteri: Planuri de magazin oficial la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Managerul general al roş-alb-albaştrilor a anunţat că s-a luat o decizie în privinţa unui punct de distribuire a materialelor promoţionale cu însemnele grupării fanion a oraşului


Marketingul a fost întotdeauna un domeniu gestionat foarte greu la Oţelul, chiar şi în perioada în care echipa reuşea să câştige titlul şi Supercupa. Timp de aproximativ un an a funcţionat un magazin al firmei de echipamente, Masita, care distribuia şi materiale promoţionale cu însemnele clubului roş-alb-albastru, dar acesta a fost închis.

După o nouă perioadă de secetă în ceea ce priveşte magazinul oficial al clubului, managerul general al Oţelului, Narcis Răducan, a spus că s-a ajuns la o decizie în privinţa detaliilor referitoare la locaţia care va distribui materialele promoţionale.

„Pe tema magazinului oficial pun şi eu foarte multă presiune, în sensul în care am decis deja locaţia. În primă fază am gândit o variantă semi-mobilă, dar era cam improvizată. Aşa că va fi o construcţie în incinta stadionului. Şitu că ne lipseşte magazinul, dar e o temă care ne preocupă”, ne-a declarat Narcis Răducan.

Referitor la firma de echipament a echipei, Răducan a precizat că s-a trecut de la Masita la Nike. „Aşa cum am promis, am schimbat firma de echipament. Am semnat deja cu Nike, cea mai bună firmă din domeniu. Suporterii vor avea surprize plăcute referitor la echipamentul din retur”.

Goicoechea va semna în Spania

Altfel, portarul Mauro Goicoechea (fost coleg cu Lobonţ la AS Roma), ultima oară la Danubio, a ajuns la un acord cu oficialii Oţelului, urmând să semneze contractul în cantonamentul din Spania, unde se va alătura lotului condus de antrenorul Ewald Lienen.

„Am ajuns la un acord cu Danubio, clubul din Uruguay. Goichoechea a jucat la Roma, la un moment dat era titular. E jucătorul nostru, am lăsat doar anumite procente la Danubio. Salariul îi va creşte progresiv. Se va alătura lotului în Spania, unde va şi semna. Nu am plătit în niciun caz 900.000 de euro, cât reprezintă cota lui. Bogdan Lobonţ mi-a vorbit frumos despre el, că se pregăteşte bine, e un băiat tânăr şi crede că e unul dintre cei mai buni portari din România, alături de Pecanha sau Tătăruşanu”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul.

Citit 1743 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2014 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.