Grahovac a primit cartea verde, dar continuă procesul cu Oţelul la FIFA

Grahovac a primit cartea verde, dar continuă procesul cu Oţelul la FIFA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

După ce a avut divergenţe în vare anului trecut cu managerul Oţelului, Narcis Răducan, iar recent cu administratorul special, Lucian Ciofoaia, portarul Branko Grahovac a primit în cele din urmă cartea verde şi poate evolua pentru noua sa echipă. Grahovac n-a evoluat deloc pentru Oţelul în acest sezon, conflictul cu antrenorul Ionuţ Badea fiind încă din prima etapă. În cele din urmă, goalkeeperul bosniac şi-a găsit o nouă echipă, Kahramanmarasspor, ultimul loc din liga secundă a Turciei. „Am rezolvat cu cartea verde, după intervenţia avocatului meu”, a spus Grahovac, al cărui proces la FIFA cu Oţelul a rămas valabil. Conform spuselor sale, clubul gălăţenii ar urma să-i plătească 188.300 de euro, în cazul în care va pierde gruparea roş-alb-albastră.

Altfel, Grahovac a dorit să lase un mesaj de rămas bun pentru suporterii Oţelului, pe care îi consideră cei mai buni din România.

„Dragi suporteri, vine un retur foarte greu şi vă rog eu, Branko Grahovac, chiar dacă nu mai sunt la echipă, să fiţi alături de băieţi şi să îi susţineţi ca şi până acum pentru că e nevoie de voi. Sunteţi cei mai buni din România pentru mine şi rămâneţi în inima mea pentru totdeauna”, a transmis Grahovac prin intermediul "Vieţii libere". 

Branko Grahovac ar putea debuta pentru noua sa echipă chiar la sfârşitul acestei săptămâni, când Kahramanmarasspor va evolua în deplasare, cu Adanaspor, o contracandidată pentru evitarea retrogradării.

Citit 1314 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Ianuarie 2014 14:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.