Nămeţii de pe terenurile de fotbal au mutat antrenamentele în sală

Nămeţii de pe terenurile de fotbal au mutat antrenamentele în sală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Echipa „satelit” a FC Oţelul resimte din plin vicisitudinile acestei ierni aspre. Aflată în cantonament la minihotelul de la stadionul Oţelul, trupa lui Constantin Schumacher a fost nevoită să-şi mute locul de antrenament. Cum pe terenul sintetic de la „Siderurgistul” grosimea stratului de zăpadă este de aproape un metru, cei de la Oţelul II au fost nevoiţi să intre în sală pentru antrenamente. Au fost şi sesiuni de alergare în aer liber, dar ponderea pregătirilor se desfăşoară în sală, inclusiv în cea de forţă. Cât despre meciuri amicale, primul se doreşte a se disputa săptămâna viitoare, dacă condiţiile meteo vor permite, în compania celor de la Conpet Cireşu.

La fel stau lucrurile şi în ceea ce priveşte echipa feminină de la Oţelul, antrenorul Ion Morohai conducând antrenamentele în sala de la baza „Zoltan David” (fostă "Ancora"). „Terenul este acoperit cu un strat gros de zăpadă (n.r. - în jur de un metru) şi nu se poate intra pe el. În aceste condiţii, suntem nevoiţi să lucrăm în sală, unde avem condiţii bune. Tot aici efectuăm antrenamentele şi cu echipele de copii, grupele 2007 şi 2008”, a declarat tehnicianul gălăţean.

Fetele de la Oţelul şi-au reluat antrenamentele din 14 ianuarie, iar între timp au efectuat şi obişnuita vizită medicală.

Citit 1192 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2014 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.