Oţelul are vineri al doilea meci amical din Spania

Oţelul are vineri al doilea meci amical din Spania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Fotbaliştii de la FC Oţelul se află de o săptămână într-un stagiu de pregătire centralizată în Spania, acolo unde au şi disputat o partidă amicală, scor 3-3, cu Videoton (locul secund din Ungaria). Vineri, de la ora 17.00, gruparea roş-alb-albastră va disputa cel de-al doilea meci amical al cantonamentului. Adversară va fi Lyubimets, formaţie aflată pe locul 12 în Bulgaria, din 14 echipe. Partida nu va fi televizată. În acest meci este aşteptat să debuteze şi portarul Mauro Goicoechea, transferat recent la Oţelul. De asemenea, va fi al doilea meci pentru fundaşul dreapta francez aflat în probe, Stephane Tritz.

Gălăţenii vor continua cantonamentul din Spania până pe 14 februarie, timp în care vor mai disputa alte patru partide pe lângă cele cu Videoton şi Lyubimets. Astfel, Oţelul va mai înfrunta în meciuri de verificare pe Lokomotiv Plovdiv (3 februarie), Legia Vraşovia (7 februarie), Guanghzou Evergrande (9 februarie) şi Dinamo Moscova (13 februarie).

Primul joc oficial din 2014 pentru Oţelul este programat pe 22 februarie, acasă, cu Pandurii Tg. Jiu, în etapa a XX-a din Liga I. Gruparea roş-alb-albastră ocupă locul 14 în Liga I, cu 18 puncte, la egalitate cu Viitorul, formaţia de pe 15 (loc de retrogradare).

Citit 1005 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2014 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.