Oțelul și-a prezentat lotul în fața suporterilor

Oțelul și-a prezentat lotul în fața suporterilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Oficialii Oțelului au pregătit un eveniment, la Sala "Siderurgistul", pentru fanii gălățeni, în care au prezentat lotul cu care gruparea roș-alb-albastră va aborda partea a doua a sezonului. Pe lângă lotul de jucători, publicul gălățean a făcut cunoștință cu mascota clubului, cu noul imn și noua emblemă.

Evenimentul în sine a început cu un scurt istoric emoționant, în care au fost prezentate performanțele Oțelului în istoria sa de 50 de ani. Apoi, și-a făcut apariția mascota clubului, un leu argintiu cu capul roș-alb-albastru. Mascota a fost întâmpinată cu huiduieli din partea suporterilor, care nu consideră modelul ales reprezentativ pentru spiritul Oțelului.

Noile echipamente dela Puma vor fi în modelul obișnuit pe teren propriu, în roș-alb-albastru, iar cel de deplasare va fi în verde-negru. Jucătorii au urcat pe rând pe scenă, după o scurtă prezentare a fiecăruia. La momentul prezentării lui Florin Lovin, fanii gălățeni au scandat împotriva Stelei, unul dintre fostele cluburi la care a activat mijlocașul și pentru care și-a exprimat public simpatia. De la prezentarea lotului a lipsit Robert Moglan, convocat la naționala U18.

Suporterii Oțelului au afișat un banner cu referire la evenimentele din această săptămână când apăruse sigla clubului fără numele orașului Galați. „Nu există Galați fără Oțelul/ Și nu există Oțelul fără Galați”, a fost mesajul afișat de ultrași.

Altfel, evenimentul s-a bucurat de simpatia publicului, fiind bine organizat, mai ales căla Galați s-a pierdut tradiția prezentării lotului.

Lotul Oțelului pentru partea a doua a sezonului, cu numerele de pe tricou:

1. Mauro Goicoechea

2. Stephane Tritz

4. Ioan Filip

5. Constantin Mișelăricu

6. Giuseppe Prestia

7. Diego Sevillano

8. Marquinhos

9. Henrique Bernardo

11. Armando Cooper

16. Cristian Sîrghi

17. Bocar Djumo

18. Sergiu Costin

19. Mihai Adăscăliței

20. Florin Lovin

21. Victoraș Astafei

22. Gabriel Abraham

24. Dan Popescu

25. Ciprian Milea

26. Andrei Marus

27. Georgel Pungă

29. Gabriel Giurgiu

30. Liviu Băjenaru

44. Alexandru Tudorie

52. Silviu Ilie

69. Enes Sipovici

72. Robert Moglan

77. Bogdan Gavrilă

88. Tadas Simaitis

90. Alexandru Zaharia

94. Andrei Miron

Citit 3396 ori Ultima modificare Joi, 20 Februarie 2014 13:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.