FUTSAL/ United merge mai departe în „Cupa României”

FUTSAL/ United merge mai departe în „Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană de futsal a jucat, sâmbătă, în deplasare, la Infopress Odorheiu Secuiesc, în faza a doua a „Cupei României”. Partida s-a încheiat cu o victorie mai clară decât o arată scorul, 3-1 (3-0), în favoarea gălăţenilor. Aceştia au dominat clar disputa, jocul fiind la discreţia lor. Pe lângă cele trei goluri marcate până la pauză, gălăţenii au avut şi numeroase alte oportunităţi de a marca. Chiar în condiţiile în care antrenorul a trimis în teren toţi jucătorii deplasaţi, cei de la Infopress (locul doi în eşalonul secund) n-au ridicat niciun fel de probleme. Marcatorii golurilor pentru United au fost: Ovidiu Tudose – două şi Mihăiţă Bâgu. Iată jucătorii folosiţi: Toniţa, Salichi, Tănăsilă – Cojoc, Apostol, Ivan, Bâgu, Buleandră, Tudose, Cireş, Iorga, Gigel Gheorghe şi Voinea. Doi jucători sunt accidentaţi – Dodan şi Popliacă, în timp ce Crăciun a fost învoit.

Următorul meci oficial va fi pe 4 martie, ora 18,00, cu Spicom Sf. Gheorghe, care va fi transmis în direct de DigiSport.

Altfel, în această săptămână (26 şi 27 februarie, orele 18,00, respectiv 12,00) la Galaţi se va disputa o „dublă” amicală între reprezentativa de seniori a României şi cea a Republicii Moldova. Meciurile se vor disputa la Sala Sporturilor „Dunărea”, iar intrarea va fi liberă. Copiii prezenţi la sală vor primi steguleţe tricolore.

Citit 1492 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2014 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.