VOLEI/ Marian Apostu:„Am avut un cantonament reuşit”
Foto: Marian Apostu, antrenor Arcada Galaţi

VOLEI/ Marian Apostu:„Am avut un cantonament reuşit”
Marian Apostu, antrenor Arcada Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă seara, jucătorii echipei de volei Arcada au revenit acasă, dintr-un cantonament de 12 zile în Bulgaria. Pregătirile, deosebit de intense, cu două şi trei şedinţe pe zi, s-au constituit în antrenamente extrem de utile. De altfel, antrenorul Marian Apostu s-a declarat foarte mulţumit de ceea ce a realizat la Dobrici, neocolind, însă, faptul că mai sunt multe probleme de pus la punct în perioada ce a mai rămas până la startul oficial.

„În Bulgaria au fost asigurate condiţii dintre cele mai bune de pregătire şi sejur. Sunt mulţumit de modul în care au răspuns băieţii la eforturile cerute de antrenamente. Se ştie că avem în lot şase jucători noi, valoroşi, dar va mai trece ceva timp până când aceştia se vor încadra în relaţiile de joc, până când se va realiza omogenitatea. Am susţinut deja două jocuri de verificare (n.n. - 3-2 cu Naţionala Iranului şi tot 3-2 cu localnicii de la Dobrudja Dobrici), dar preconizăm să mai avem încă cinci-şase asemenea partide, până când vom putea spune că suntem puşi la punct cu pregătirile. În perioada 12-14 septembrie vom organiza o competiţie de patru, la Galaţi. Pe lângă jucătorii noştri, la turneul amintit vor mai fi prezente echipele bucureştene Dinamo, Steaua şi CS Municipal”, a concluzionat tehnicianul gălăţean.

Competiţiile oficiale vor debuta pe 27 septembrie, odată cu programarea primului joc din „Cupa României”, cu echipa din Piatra Neamţ (returul, pe 4 octombrie). După o săptămână va debuta şi Campionatul Diviziei A1, când Arcada va întâlni CSM Bucureşti, în deplasare.

Citit 929 ori Ultima modificare Luni, 01 Septembrie 2014 10:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.