UPDATE / Fetele de la Phoenix au pierdut, victorie pentru echipa masculină
Foto: CS Phoenix - meci amical (Foto: Sonia Baciu)

UPDATE / Fetele de la Phoenix au pierdut, victorie pentru echipa masculină
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: În prima etapă a Ligii Naţionale feminine, CSU Alba Iulia - Phoenix Galaţi 102 - 74. Echipa masculină de la Phoenix a învins pe Dinamo, scor 71-67, şi pe formaţia Poli Unirea Iaşi, scor 81-67, în turneul amical de la Galaţi.


 

Echipa de baschet masculin Phoenix va organiza, astăzi şi mâine, un turneu amical  la Sala Sporturilor „Dunărea”, la care vor mai participa Dinamo Bucureşti şi Poli CSS Unirea Iaşi. Cu această ocazie, formaţia antrenată de Florin Nini va avea parte şi de prezentarea oficială a lotului de jucători, care în acest sezon şi-a propus ca obiectiv promovarea în prima ligă.

Astăzi, de la ora 11,00 va avea loc partida Phoenix Galaţi - Dinamo, iar de la ora 18,00, formaţia gălăţeană va fi prezentată publicului, urmând ca de la ora 18,30, să se desfăşoare meciul Phoenix - Poli Iaşi. Duminică, de la ora 13,00, va avea loc întâlnirea dintre Dinamo şi Poli Iaşi.

„Am ales să facem turneul cu aceste două echipe, deoarece ambele sunt pretendente la un un loc în turneul final. Sunt două echipe puternice, Dinamo - prin prisma investiţiilor, iar Poli Iaşi - prin rezultatele obţinute în sezonul trecut, astfel că putem să ne vedem nivelul valoric actual şi ceea ce mai avem de revizuit înaintea startului în campionat. Acest turneu ne va arăta nivelul de pregătire al echipei în condiţii de joc, mulţi dintre jucători sunt noi, cu cunoştinţe de joc diferite între cei de 17 ani şi cei de 25 de ani”, ne-a declarat Florin Nini, antrenorul formaţiei gălăţene.

Altfel, echipa feminină a Phoenix va juca astăzi, de la ora 18,00, în prima etapă a Ligii Naţionale de Baschet Feminin, cu CSU Alba Iulia. După reuşita calificării din Cupa României, echipa feminină se prezintă cu un tonus bun înaintea primului meci din sezonul 2014-2015 al LNBF. „Faţă de sezonul trecut, am participat la câteva turnee amicale, ceea ce ne-a făcut să ne cunoaştem mai bine şi să punem la punct anumite aspecte legate de joc. Ne dorim să facem un meci bun şi să păşim cu dreptul în acest campionat", ne-a declarat jucătoarea gălăţeancă Beatrice Alaiba.

Citit 1365 ori Ultima modificare Duminică, 28 Septembrie 2014 07:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.