BASCHET FEMININ/ Phoenix ”U” a câștigat duelul cu U Cluj (FOTO)
Foto: Romina Filip

BASCHET FEMININ/ Phoenix ”U” a câștigat duelul cu U Cluj (FOTO)
Romina Filip
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet feminin Phoenix ”U” a învins Universitatea Cluj, cu scorul 98-66 (24-21, 22-11, 34-12, 18-22), într-un meci contând pentru etapa a 21-a din Liga Națională.

Cu un prim sfert cu multe egalități și răsturnări de scor, cele două echipe păreau de același calibru, deși se aflau în zone diferite ale clasamentului. După un coș două puncte marcat de Gabriela Cursaru în minutul 7, gălățencele au preluat conducerea terminând primul sfert cu un avans 3 puncte. În sfertul secund dominarea gazdelor a fost totală, astfel că Phoenix a intrat la vestiare în pauza mare cu un plus de 14 puncte. Clujencele au dominat un singur sfert, cel de-al patrulea.

Pentru Phoenix ”U” au marcat: Romina Filip 19 puncte, Chelsey Lee cu 17 puncte (plus 11 recuperări, realizând pentru a 15-a oară ”double-double” în acest sezon al Ligii Naționale),  Amber Jones 16 p, Adelina Ștefan 11 p, Andra Ionescu 7 p, Gabriela Cursaru 6 p, Andreea Crețu 3 p, Beatrice Alaiba 2 puncte, Bianca Fota și Denisa Fota – câte o pasă decisivă.

Printre susţinătorii formaţiei gălăţene s-a aflat şi Bryan Harrison, cel mai recent transfer al echipei de baschet masculin Phoenix, sosit în Galaţi sâmbătă.

După această etapă, Phoenix ”U” se menține pe locul șapte în clasament, cu 34 de puncte, la egalitate cu Olimpia CSU Brașov.

Citit 1314 ori Ultima modificare Duminică, 01 Februarie 2015 12:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.