BASCHET: Phoenix ”U” a câștigat cu CSM U Oradea și intră în play-off de pe locul șapte

BASCHET: Phoenix ”U” a câștigat cu CSM U Oradea și intră în play-off de pe locul șapte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet feminin Phoenix ”U” a câștigat, sâmbătă seara, partida cu CSM U Oradea, scor 76-50 (20-7, 20-20, 19-18, 17-5), din ultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale (LNBF).  

Meciul a fost unul cu miză pentru ambele formații, CSM Oradea avea ca obiectiv evitarea retrogradării, abordând partida de pe locul 12, iar Phoenix se afla pe locul opt, cu speranțe pentru o clasare la finalul sezonului regulat pe locul șapte. Acest lucru depindea de rezultatul întâlnirii dintre formațiile CSBT Alexandria și CSU Brașov, partidă câștigată în cele din urmă de Alexandria, printr-un coș marcat  în ultima secundă a jocului, scor 78-76, rezultat care a adus un loc mai sus pentru echipa gălățeană.

Realizatoarele de la Phoenix ”U” au fost: Chelsey Lee cu 17 puncte (plus 14 recuperări, realizând cel de-al 19-lea ”double-double” din sezonul regulat), Ivory James 17 p (2x 3 p), Gabriela Cursaru 11 p (1x3 p),  Amber Jones 11 p (1x 3 p), Romina Filip 5 p, Andreea Crețu 5 p ( 1x 3 p), Andra Ionescu și Beatrice Alaiba – câte 4 p, Denisa Fota – 2 puncte, Gabriela Necula 3 recuperări și Adelina Ștefan o recuperare.

De la CSM U Oradea s-a remarcat Taneisha McTiller cu 24 de puncte.   

Astfel, după rezultatele acestor două partide, Phoenix a urcat pe locul șapte, la egalitate de puncte (41) cu BC Tymes Timișoara și va juca în play-off cu CSM Târgoviște, aflată pe locul secund al clasamentului LNBF.

 

CITIȚI ȘI: Managerul clubului de BASCHET Phoenix, Florin Nini: "Mizăm doar pe sportivi cu spirit de echipă"

 

Citit 865 ori Ultima modificare Duminică, 01 Martie 2015 02:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.