Baschetbalistele de la Phoenix „U” joacă primul meci din play-off
Foto: Romina Filip, căpitanul echipei Phoenix (foto Sonia Baciu)

Baschetbalistele de la Phoenix „U” joacă primul meci din play-off
Romina Filip, căpitanul echipei Phoenix (foto Sonia Baciu)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de baschet Phoenix „U” va susţine, astăzi, 19 martie, de la ora 18,30, prima partidă din play-off-ul Ligii Naţionale, în deplasare, în compania CSM Târgovişte, urmând ca meciul al doilea să aibă loc pe teren propriu, duminică, 22 martie, de la ora 17,00. În situaţia în care, după aceste două partide, va fi egalitate la scorul general, va avea loc un meci decisiv, miercuri, 25 martie, la Târgovişte.

„După un drum frumos presărat atât cu victorii neaşteptate, cât şi cu înfrângeri dureroase din care am avut de învăţat, am reuşit alături de coechipierele mele să scriem istorie şi să ne calificăm în play-off-ul campionatului de pe poziţia a şaptea, astfel întâlnind în următoarea fază a competiţiei campioana en-titre a României, CSM Târgovişte,. Deşi va fi un meci greu, în care va trebui să luptăm şi să fim mai unite ca niciodată pentru a face faţă uneia dintre cele mai puternice echipe din campionatul românesc”, a declarat Romina Filip, căpitanul echipei Phoenix „U”.

Formaţia gălăţeană, aflată în al doilea an în Liga Naţională, s-a calificat în premieră în play-off, după ce a terminat sezonul regulat pe locul şapte, cu 41 de puncte. CSM Târgovişte s-a clasat pe locul al doilea în prima fază a campionatului.

În sezonul regulat, Phoenix „U” a pierdut ambele meciuri cu CSM Târgovişte, 48-81 la Galaţi şi 58-89, în deplasare.


CITEŞTE ŞI: Patru luni fără victorie. OŢELUL a ratat punctele salvării

Citit 833 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2015 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.