VOLEI/ Arcada a ajuns la meci decisiv în play-off

VOLEI/ Arcada a ajuns la meci decisiv în play-off
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acceptarea Clubului Arcada de a susţine partidele din play-off cu Unirea Dej poate fi considerat un fel de „Cal Troian”. Crezând că misiunea le va fi mai puţin solicitantă, jucătorii gălăţenii n-au fost concentraţi la primul meci şi rezultatul s-a văzut, pierzând primul meci, sâmbătă, 21 martie, scor 3-1 (26-24, 25-23, 20-25, 25-21).

Am văzut la lucru o umbră a echipei clasate pe locul cinci, care nu a reuşit decât rareori să se ridice la nivelul ardelenilor (locul opt), pe care în campionatul regulat îi bătuse de două ori (cu 3-2 şi 3-1). Cel mai supărător set a fost cel de-al doilea, în care gălăţenii au greşit nu mai puţin de şapte servicii! Problemele au apărut încă din primul set, când Arcada a revenit de la 17-23 până la 24-24, însă la acest scor Dumitrache a greşit nepermis pentru experienţa sa, atacând în două rânduri în afara terenului!

„Sextetul” aliniat: Bartha, Radovici, Dumitrache, Paşcan, Cosici, Cristudor – Pârvu (libero). Au mai fost folosiţi: Dragomir, Cerşemba, Zahar şi al doilea „libero” de conjunctură, Zupanc. Am specificat „de conjunctură”, pentru că Pârvu nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iar Zupanc e o improvizaţie pe acest post, în condiţiile în care „liberoul” obişnuit, Ghimeş, a devenit indisponibil, datorită unor dureri în zona lombară.

Cel de-al doilea joc, disputat duminică, 22 martie, a adus egalarea scorului la general: 1-1. Arcada s-a impus cu un clar 3-0 (18,18, 22), într-un joc în care pe postul de „libero” a jucat Liviu Cristudor. A fost şi o altă atitudine şi determinare a jucătorilor, frenetic susţinuţi de public. Întâlnirea cu numărul trei, decisivă pentru stabilirea învingătoarei, va avea loc luni, 23 martie, ora 18.00, la Sala „Dunărea”.


Citit 962 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2015 11:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.