Phoenix ”U” încearcă să răpună campioana

Phoenix ”U” încearcă să răpună campioana
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de baschet Phoenix va disputa, astăzi, în Sala Sporturilor „Dunărea” de la ora 17.00, cea de-a doua partidă din play-off-ul Ligii Naționale, în compania deţinătoarei titlului de campioană, CSM Târgoviște.

Formaţia gălăţeană speră să câştige şi să împingă acest duel din play-off în meciul al treilea, decisiv, mai ales că a arătat în prima partida că are potenţial să o facă. În prima manşă, chiar dacă a jucat pe terenul campioanei fără două jucătoare de bază, Beatrice Alaiba şi coordonatoarea de joc Gabriela Cursaru, Phoenix a dat o replică foarte puternică, ţinând echilibrul în joc până înaintea ultimului sfert, cedând în final cu scorul 70-80, după ce în sfertul al treilea a avut moment în care a condus la o diferenţă de şase puncte.

Theodosios Paralikas, antrenorul echipei gălățene, a spus că echipa sa poate să învingă dacă va fi mai agresivă pe faza defensivă. ”Va trebui să fim mai agresivi în apărare și să atacăm coșul de fiecare dată. Putem face un joc şi chiar să câştigăm”, a declarat tehnicianul grec.

 

În cazul victoriei echipei gălățene, miercuri se va disputa meciul decisiv, la Târgovişte. 

Citit 811 ori Ultima modificare Duminică, 22 Martie 2015 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.