OŢELUL joacă cu o echipă care n-a pierdut în ultimele 17 etape, CS U Craiova

OŢELUL joacă cu o echipă care n-a pierdut în ultimele 17 etape, CS U Craiova
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul Florin Marin spune că se mai poate spera la evitarea retrogradării dacă astăzi echipa sa va opri impresionanta serie de meciuri fără înfrângere a celor de la CS U. Craiova


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va întâlni astăzi, pe teren propriu, formaţia CS U. Craiova, în cadrul etapei a 24 din Liga I. Deşi situaţia din clasament este extrem de grea, penultimul loc şi un ecart foarte mare, de 10 puncte, până la prima poziţie salvatoare, antrenorul Florin Marin crede încă în evitarea retrogradării dacă se câştigă partida de astăzi.

„Cât mai avem şanse teoretice ca să evităm retrogradarea, o să ne batem până la capăt. Sunt convins că, dacă jucătorii noştrii vor avea o atitudine bună şi vor crede în aceste şanse pe care le mai avem, putem realiza acest obiectiv. Sperăm să facem un joc cât mai exact şi să câştigăm împotriva Craiovei. Cu o victorie în acest meci lucrurile ar sta altfel din toate punctele de vedere, tocmai de aceea îi rog pe suporteri să vină alături de noi”, a spus Florin Marin. Misiunea Oţelului în acest joc este una extrem de grea, în faţa unui adversar cu o serie impresionată de 17 meciuri consecutive fără înfrângere, începută chiar de la meciul din tur cu echipa gălăţeană, pe 15 septembrie anul trecut. „Seria de invincibilitatea şi-au început-o de la meciul cu noi din tur şi sper să se termine tot la un meci cu noi, cel de sâmbătă”, a spus fundaşul stânga Daniel Popescu.

Cristea ratează tot sezonul

Pe lângă situaţia critică din clasament, Oţelul se confruntă şi cu probleme mari de efectiv. Pentru meciul de astăzi, antrenorul Florin Marin nu are decât un atacant la dispoziţie, pe Yulu-Matondo, în condiţiile în care Tudorie este suspendat şi Cristian Cristea accidentat.

Deşi se spera într-o revenire a lui Cristea chiar de la acest meci după accidentarea de la Chiajna, acesta a avut ghinionul unei noi accidentări. De o săptămână revenise la programul normal al echipei şi se antrenase fără probleme la intensitate maximă, a suferit o nouă ruptură musculară joi-seară, la un joc şcoală, astfel că nu va mai putea juca până la finalul acestui sezon.

Un alt absent pentru jocul cu echipa olteană este mijlocaşul Sanaa Altama, suspendat. Partida Oţelul Galaţi – CS Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 15,30, urmând să fie televizată de Look TV şi DigiSport.

Celelalte partide ale etapei se dispută după următorul program: Sâmbătă, Astra Giurgiu – CFR Cluj (ora 18,00, Look Tv, DigiSport) şi U Cluj – Rapid (ora 20,30, Look TV, DigiSport); Duminică, Concordia Chiajna – FC Braşov (ora 15,30, Look TV, DigiSport), Ceahlăul Piatra Neamţ – FC Viitorul (ora 18.00, Look Plus, DolceSport, DigiSport) şi Gaz Metan Mediaş – Steaua (ora 20,30, Look Plus, DolceSport, DigiSport); Luni, Petrolul Ploieşti – Pandurii Tg. Jiu (ora 20,30, Look Tv, DigiSport). Meciurile ASA Tg. Mureş – CSMS Iaşi şi Dinamo – FC Botoşani urmau să se dispute aseară.


 

Citit 1146 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Aprilie 2015 13:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.