A venit şi un camerunez la Oţelul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tehnicianul Petre Grigoraş a testat sâmbătă dimineaţă figurile apărute recent în curtea Oţelului: fundaşul stânga bosniac Fuad Gazibegovici, portarul Dragoş Plopeanu şi extrema stângă cameruneză Herve Xavier Zengue.

Antrenorul roş-alb-albaştrilor a programat un meci-şcoală pentru a se convinge de calităţile celor trei, şi prea multe nu are de spus. Primii doi vor pleca, pentru că nu se ridică la nivelul Ligii I, iar Zengue, care venise doar pentru două zile, „este interesant”.

Fost la Viktoria Zizkov, din Cehia, camerunezul ar putea reveni dacă Oţelul nu-şi va găsi un fundaş stânga care să-l concureze pe Silviu Ilie. „Xavier ăsta are ceva, merită să-l mai vedem”, a concluzionat Grigoraş.

Vine şi un atacant congolez?

Conducerea Oţelului a intrat pe pista unui vârf african care activează la echipa secundă a clubului francez Sochaux. Marius Stan, directorul general al grupării gălăţene, a dezvăluit că şi-l doreşte pe Franchel Ibara, un atacant masiv (1.85 metri) de 20 de ani, care a bifat şi două meciuri în naţionala statului Congo.

„Sperăm să-l putem transfera, este un jucător de perspectivă, dar care ne poate ajuta şi în prezent”, a afirmat Marius Stan. 

Citit 914 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.