DANS SPORTIV/ Gălăţenii de la Fantezia, CAMPIONI în Spania

DANS SPORTIV/ Gălăţenii de la Fantezia, CAMPIONI în Spania
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Perechea gălăţeană formată din Raul Faliboga şi Loredana Buţea, de la clubul Fantezia, s-a clasat pe primul la categoria Standard Tineret, în cadrul Cupei Europene a cluburilor de dans sportiv, competiţie desfăşurată la Cambrils (Spania).

Alături de Raul şi Loredana, în reprezentativa României antrenată de Andreea Adam (Fantezia) şi care a concurat sub denumirea „Romanian Dance Academy”, s-a aflat şi perechea formată din gălăţeanul Mihai Paraschiv şi băcăuanca Diandra Illeş. La WDSF International Open Cambrils, secţiunea Adult Standard, Raul Faliboga şi Loredana Buţea au încheiat concursul pe locul şase, iar la secţiunea Adult Latino, perechea Mihai Paraschiv/Diandra Illeş (Authetic Bacău) a ocupat locul al treilea. Pentru cele două perechi, acesta este primul an în care participă la categoria Adult.

„Este un început de an foarte bun pentru Raul şi Loredana. Dovadă stau rezultatele obţinute de ei până acum. Aşteptăm cu mari emoţii Campionaul European de la Chişinău şi cele două Campionate Mondiale, din Italia, respectiv Canada”, a declarat Marian Adam, preşedintele Clubului Fantezia.

Următoarele concursuri importante pentru dansatorii de la Fantezia se vor desfăşura la Timişoara: Campionatul Naţional de „10 Dansuri” şi Under 21 (17-18 aprilie), respectiv WDSF Romanian International Dance Cup (18-19 aprilie).


 

Citit 1707 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Aprilie 2015 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.