Handbaliștii de la CSU s-au calificat la barajul pentru promovare

Handbaliștii de la CSU s-au calificat la barajul pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Handbaliştii de la CS Universitatea au încheiat sezonul regular încă din penultima etapă, pentru că în cea de-a 30-a va sta. Sâmbătă, „studenţii” au întâlnit formaţia HCM Buzău, o echipă „la îndemână”, pe care o învinsese şi în tur, la Buzău. De data aceasta a fost 39-25 (21-11), după un joc controlat de elevii lui Mihai Pantea. Cu excepţia primei părţi, când a existat un oarecare echilibru, în restul meciului gălăţenii şi-au făcut jocul obişnuit, adjudecându-şi succesul cu un scor lejer. De remarcat dispoziţia de joc a portarului Florin Andronic, care a închis poarta cea mai mare parte a meciului.

A arbitrat un cuplu din Constanţa: Ionuţ Ghiţă/Sebastian Topliceanu.

Iată componenţa echipei gălăţene şi autorii celor 39 de goluri: Andronic, Condurache – Anton – 4 goluri, Şerban 7, Lăpuşneanu, Şavloschi 1, Şahân 3, Mârşiu 2, Poteră 1, Grigore 3, Dospinescu 6, Moldovanu 3, Frangulea 2, Bursuc 3, Ciobanu 1 şi Ţigănaşu 3. CSU încheie campionatul pe locul trei, cu 63 de puncte (golaveraj 926-549).

Partida de sâmbătă a fost între două echipe care îşi ştiau soarta în clasament încă dinaintea meciului, ceea ce a făcut ca jocul să fie mult mai spectaculos. „Astăzi (sâmbătă - n.r.) am făcut un meci foarte bun. Acum ne rămâne să ne pregătim pentru baraj, unde nu ne cunoaştem încă oponenţii. Noi ne vom duce să ne batem, acesta este obiectivul nostru. Suntem constienţi că şansele noastre sunt minime, orice echipă care vine din prima ligă este mai puternică. Nu se ştie niciodată ce va fi, la câte probleme sunt în sportul românesc, nu ar fi de mirare să nu se prezinte echipe sau chiar să se mărească numărul formaţiilor din prima ligă”, a declarat Mihai Pantea, antrenorul gălăţean.

Pentru jucătorii CSU urmează o perioadă de 10-12 zile de pregătiri în vederea participării la barajul de promovare, la care vor participa şase formaţii: clasatepe pe locurile 12-13 din Divizia Naţională şi cele de pe locurile II-III, din cele două serii ale Diviziei A. 

Citit 909 ori Ultima modificare Duminică, 24 Mai 2015 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.