Sute de persoane au participat la CEA MAI MARE COMPETIŢIE SPORTIVĂ din Munții Măcinului

Sute de persoane au participat la CEA MAI MARE COMPETIŢIE SPORTIVĂ din Munții Măcinului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Aproximativ 500 de concurenți, susținuți de zeci de spectatori iubitori de natură și mișcare, au participat la cea mai mare competiție sportivă organizată de Asociaţia Bike Works, Primăria Greci şi Asociaţia Mecanturist în Munţii Măcinului - „Măcin Mountain Fun 2015”, care a avut loc pe data de 6 iunie.

Potrivit organizatorilor, startul s-a dat în zona Pietrele Mariei, în apropierea localităţii Greci, iar rând pe rând, concurenţii s-au aliniat la startul tradiţionalului concurs de ciclism montan Măcin XC, la cross-ul de alergare montană denumit Măcin Cross, iar copiii la cursa dedicată lor de MTB şi alergare.

„De asemenea, în zona de start-finish, la cortul tehnic al celor de la Maus Bike s-au făcut reglaje la biciclete, astfel încât pe traseu concurenţii să nu aibă probleme tehnice. Astfel, pasionaţii de ciclism, Elite şi Amatori, au pornit, în aplauzele susţinătorilor şi spectatorilor, pe cele două trasee de MTB din Parcul Naţional în cadrul cărora le-au fost puse la încercare aptitudinile sportive, dar s-au bucurat în acelaşi timp de peisajele spectaculoase ale Munţilor Măcinului. Au urmat alergătorii la start care au avut parte, la fel, de un traseu deosebit de variat de cross montan. Cei aproximativ 70 de copii s-au bucurat şi ei de mersul pe bicicletă şi de alegare în cadrul competiţiei dedicate lor, în zona de start-finish, atent supravegheaţi de partenerii de la Asociaţia Turistică Munţii Măcinului şi susţinuţi în permanenţă de spectatori şi părinţi”, a transmis Ovidiu Matache, reprezentant al Asociației Bike Works.

După festivitatea de premiere, în cadrul căreia cei mai buni concurenți au primit diplome, medalii, trofee și produse oferite de sponsori, și cele câteva spectacole, ziua s-a încheiat cu un spectaculos foc de tabără.

Citit 1567 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Iunie 2015 15:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.