Turneul Challeger de la Galați: Patricia Țig a ratat calificarea în semifinale

Turneul Challeger de la Galați: Patricia Țig a ratat calificarea în semifinale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţeanca Patricia Ţig , locul 180 WTA, a ratat calificarea în semifinalele turneului de categorie ITF Pro Challenger de la Galaţi, dotat cu premii de 25.000 de dolari. Ţig a fost învinsă de italianca Giulia Gatto-Monticone (locul 291 WTA), cu scorul 6-2, 5-7, 6-3.

După un prim set dificil, cu un time-out medical solicitat la scorul 4-1, Țig a reușit să redreseze puțin situația, dar nu suficient. Setul al doilea a avut un început mai echilibrat, iar de la 2-2, Gatto-Monticone a preluat conducerea, până la 4-2, când Țig a reușit o recupereze din diferență și câștige setul al doilea, trimițând partida în setul decisiv. Meciul a fost câștigat de italiancă, după aproape trei ore de joc intens.  

Patricia Țig va participa direct pe tabloul principal al turneului WTA, BRD Bucharest Open, din 11-19 iulie , după ce a primit un wild-card din partea organizatorilor. 

În semifinale, Gatto-Monticone o va întâlni pe Alexandra Cadanţu. Cealaltă semifinală va fi între Cristina Dinu şi Lina Gjorcheska (Macedonia). Meciurile încep la ora 12,00 şi se vor disputa pe terenurile Bazei Viva Tenis Club.

Finala de dublu a fost câştigată de perechea Cristina Dinu/Lina Gjorcheska (Macedonia). Dinu și Gjorcheska au trecut de perechea Irina Bara/Diana Buzean, cu scorul 6-4, 6-2.

Citit 994 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Iunie 2015 09:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.