Sunt sanse mici ca meciul de Fed Cup cu Cehia să se joace tot la Galaţi

Sunt sanse mici ca meciul de Fed Cup cu Cehia să se joace tot la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deşi, în luna februarie, după întâlnirea cu Spania desfăşurată la patinoarul „Dunărea”, George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, afirma că îşi doreşte ca următoarea partidă din Fed Cup să se dispute tot la Galaţi, acesta a spus, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că sunt şanse mici ca acest lucru să se întâmple.

"Din punctul meu de vedere, la Galaţi a fost cea mai bună organizare a unei competiţii de Fed Cup de până acum. Am juca la Galaţi cu multă plăcere, dar din păcate avem o problemă cu aeroportul, este un pic cam departe cel mai apropiat. Aeroportul trebuie să fie la o distanţă mai mică de 150 de kilometri şi să aibă curse destul de regulate. Noi am primit atunci o dispensă şi nu ştiu dacă ar mai accepta încă o dată Federaţia Internaţională de Tenis să ne lase aici, la Galaţi. Poate este o bună ocazie să punem un pic de presiune să se construiască un aeroport în apropiere, nu contează unde", a declarat Cosac.

România va întâlni în sferturile de finală ale Cupei Federației reprezentativa Cehiei, pe 6-7 februarie 2016, pe teren propriu, Geroge Cosac spunând că tragerea la sorţi a fost una nefavorabilă. "Cehia este, de departe, cea mai bună echipă, câştigătoare a ultimelor două ediţii, joacă finala anul acesta, are trei jucătoare în primele 12 şi probabil cel mai bun dublu din lume. Totuşi, am încredere în fetele noastre şi, de ce nu, sper să facem o surpriză. Este un avantaj când joci acasă, pentru că, practic, vei putea dispune de cea mai bună echipă, publicul va fi al doilea, al treilea jucător, în funcţie de probă, aşa cum s-a întâmplat la Galaţi, unde atmosfera a fost superbă şi publicul le-a purtat practic pe fete spre victorie", a mai spus George Cosac.

Citit 1328 ori Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2015 09:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.