Performanţe remarcabile la handbal juniori: Echipele CSŞ şi United sunt medaliate la Campionatul Naţional
Foto: Foto: Mircea Ilieş

Performanţe remarcabile la handbal juniori: Echipele CSŞ şi United sunt medaliate la Campionatul Naţional
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Trei dintre echipele gălăţene de juniori s-au aflat săptămâna trecut în focul luptelor pentru medalii, la turneele finale ale Campionatului Naţional, două dintre ele reuşind să încheie competiţia pe podiumul de premiere.

Echipa de junioare III a Clubului United, antrenată de Valeriu Costea, a reuşit să ajungă în postura de i se cânta imnul naţional, înaintea marii finale a turneului de la Tg. Mureş, pe care a disputat-o în compania gazdelor de la Olimpic. După o dispută foarte echilibrată, echipa din Tg. Mureş şi-a adjudecat titlul de campioană, cu scorul 24-22, gălăţencele întorcându-se acasă cu medaliile de argint.

Tot din postura de medaliaţi s-au întors în Galaţi, aseară, şi juniorii II de la CS Şcolar, antrenaţi de Florin Andronic. La Bacău, formaţia gălăţeană a obţinut medaliile de bronz, după ce a câştigat, duminică, finala mică: 21-17 cu LPS Cluj. CSŞ Galaţi a fost foarte aproape de a juca finala mare, dar a pierdut cu 22-24 semifinala disputată în faţa gazdelor, Ştiinţa Bacău, după ce s-au aflat la conducere până la jumătatea reprizei secunde.

O evoluţia bună au avut şi junioarele V de la United, care au jucat la Mediaş, au trecut cu bine de faza grupelor şi au obţinut o clasare onorabilă la final, locul al şaselea.

Citit 1560 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iunie 2015 23:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.