Turneul Challenger de la Galați: Alexandra Cadanțu a câștigat turneul ITF Pro

Turneul Challenger de la Galați: Alexandra Cadanțu a câștigat turneul ITF Pro
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Jucătoarea Alexandra Cadanțu, locul 329 WTA, a cucerit trofeul turneului de categorie Challenger de la galați, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce a învins-o pe Cristina Dinu, cu scorul 6-4, 6-7, 6-3. Pentru această reușită, Alexandra Cadanțu va primi 50 de puncte WTA, iar Cristina Dinu 30 de puncte.

Alexandra Cadanțu consideră că această victorie poate să îi aducă suflul necesar pentru a redobândi poziția din clasament: „Au fost niște luni foarte grele pentru mine, mă antrenez intens, sper să revin în top. Astăzi a fost un meci dificil pe care puteam să îl câștig în două seturi. Am avut 0-30 pe serviciul ei, la 6-5, dar am ieșit puțin din meci. Sunt bucuroasă că am reușit să mă liniștesc în decisiv și să joc cum trebuia să o fac încă de la început”, a declarat Alexandra Cadanțu.

Finalista Cristina Dinu s-a declarat mulțumită de evoluția sa din ultimele două săptămâni petrecute la Galați și de rezultatul obținut duminică. „A fost un meci frumos de privit, căci de jucat a fost greu. Eu am fost încrezătoare că pot să câștig, am și avut ocazii. A fost un turneu bun în care am luptat pentru fiecare minge, pot spune că sunt mulțumită de mine. Au fost două săptămâni bune, vin după o accidentare, anul trecut nu am jucat decât trei luni și s-a văzut”, a spus Cristina Dinu.

„Sper că au fost turnee reușite, sunt bucuros că avem sportive din România care au avut ocazia să joace acasă și să acumuleze multe puncte, iar la turneul de 25.000 de dolari am avut parte de o finală românească. Ne dorim și pentru anul viitor să atingem același nivel competițional, și de ce nu să îl ridicăm puțin”, a declarat Florin Șipoș, directorul turneelor desfășurate în ultimele șase săptămâni, la Galați. 

Citit 1902 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iunie 2015 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.