TENIS/ Echipa de junioare a României a ratat calificarea în finala ”europenelor” (FOTO)

TENIS/ Echipa de junioare a României a ratat calificarea în finala ”europenelor” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE/ Echipa feminină de tenis a României - Under 12 a fost invinsă de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 3-0 și astfel a ratat calificarea în finala competiției internaționale „Tennis Europe Nations Challenger”.


 

Accidentarea suferită de Fatima Keita, titulara echipei, a necesitat introducerea în teren a Silviei Costache, care a cedat în fața Alei Lex, scor 6-0, 6-1. În cel de-al doilea meci, campioana națională en titre, Alexandra Moglan a avut o evoluție modestă, fiind învinsă de Julia Middendorf, scor 6-1, 6-0. La dublu, perechea Fatima Keita/Alexandra Moglan a fost învinsă de perechea Alia Lex/Mara Guth, scor 6-1, 3-6, 6-2.

În cealaltă întâlnire a play-off-ului, reprezentativa Ucrainei a dispus de echipa Spaniei, scor general 3-0.

Germania și Ucraina vor participa la runda finală a competiției care se va disputa în Franța, în perioada 6-9 august. 


Echipa feminină de tenis a României - Under 12 va disputa, duminică, partidele de play-off, în compania reprezentativei Germaniei din cadrul competiției internaționale „Tennis Europe Nations Challenger”, desfășurate la baza sportivă de la Viva Tenis Club.

România a fost distribuită în Grupa B, alături de Ucraina, Republica Moldova și Israel, încheind faza grupelor pe locul al doilea, cu următoarele rezultate: 3-0 cu Israel, 0-3 cu Ucraina și 3-0 cu Republica Moldova. Ucraina, cu nouă victorii ocupă primul loc în grupă.

În cealaltă grupă, Germania se află pe primul loc (șapte victorii și două înfrângeri), urmată de Spania (cinci victorii și patru înfrângeri).

În cadrul play-off-ului, prima clasată dintr-o grupă va întâlni ocupanta locului secund din cealaltă grupă: Germania - România (terenul 2) și Spania - Ucraina (terenul 1). Pe celelalte terenuri se vor disputa partidele Bulgaria - R. Moldova (terenul 3) și Serbia - Israel (terenul 4).

Din formația României fac parte Silvia Maria Costache, Fatima Ingrid Amartha Keita şi Maria Alexandra Moglan, toate trei legitimate la cluburi din Bucureşti.

Toate meciurile vor începe la ora 8,30.

Baza sportivă Viva Tenis Club este situată pe Aleea Meteo (Bariera Traian). Intrarea spectatorilor este gratuită. 

Citit 2752 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iulie 2015 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.