Bourceanu, timişean sau „câine”?

Bourceanu, timişean sau „câine”?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipele de pe locurile 2 şi 3 ale ultimului campionat de Liga I, FC Timişoara şi Dinamo Bucureşti, s-ar putea lupta la baionetă zilele acestea pentru a-l înregimenta pe mijlocaşul defensiv al trupei pregătite de Petre Grigoraş * Se pare că preţul său este de un milion de euro, din care jumătate ar trece la FCM Dunărea *

Nu face trei milioane

Oficial nu există nicio ofertă clară pentru mijlocaşul de 24 de ani al Oţelului. Prin urmare, Gattuso de Galaţi ştie în acest moment că miercuri seară, la reluarea pregătirilor formaţiei roş-alb-albastre, trebuie să se prezinte la stadionul din Ţiglina III. Ar împlini exact un an de când joacă la prima formaţie a oraşului.

Şi totuşi, de astăzi ar putea începe bătălia dintre Dinamo şi FC Timişoara pentru obţinerea acordului fotbalistului transferat de la FCM Dunărea, preţul său fiind de cel puţin un milion de euro, deşi Marius Stan, directorul general al Oţelului, vorbea recent de vreo trei milioane. Trecând peste aspectul că niciun jucător din România nu poate costa atât, nimeni pe timp de criză n-ar oferi atâta bănet pentru un posesor de ghete şi jambiere.  

„Să fie oferte de bun-simţ!”

„Iar ni-l duc ziarele dintr-o parte în alta? N-am primit nicio ofertă scrisă, nici măcar un telefon pentru acest jucător. De altfel, nimeni altcineva de la club n-a fost contactat, cel puţin eu nu ştiu”, ne-a declarat duminică şeful Oţelului când l-am întrebat dacă ştie despre interesul „câinilor roşii” pentru Alexandru Bourceanu, situaţie prezentată ieri de Gazeta Sporturilor.

„Am mai trăit experienţe de acest gen. Nu vă aduceţi aminte că acum un an şi ceva ni-l dădeau ca şi plecat pe Janos Szekely la Rapid şi până la urmă jucătorul a mai rămas jumătate de an la Galaţi? Nu ne-a căutat nimeni, dar Alex, ca orice alt jucător, poate fi vândut. Pentru asta trebuie să ni se facă o ofertă de bun-simţ”, a adăugat conducătorul grupării dunărene.

Le place „Gattuso”, dar la ce preţ?

Nu numai cei din Şoseaua Ştefan cel Mare ar pune mâna pe omul cu o selecţie în echipa naţională de seniori a României, ci şi FC Timişoara, formaţie care încă din iarnă şi-a exprimat interesul pentru gălăţean.

„Singura noastră pistă internă din această vară este Bourceanu şi sper s-o concretizăm. Îmi place mult acest jucător”, a afirmat sâmbătă Marian Iancu, patronul trupei care a terminat pe locul II sezonul 2008-2009 al Ligii I.

În iarnă se vorbea despre 1,5 milioane oferite de timişoreni, dar au fost numai vorbe, iar acum Dinamo, zice-se, ar da 750.000 de euro.

Preţul lui Alex este undeva la mijloc, conform unor surse din cadrul clubului Oţelul, iar la un milion s-ar face tranzacţia. Nu trebuie uitată clauza din contractul lui Gattuso de Ţiglina: la un eventual transfer, jumătate din sumă îi revine clubului formator, FCM Dunărea Galaţi! 

Comentariu foto: Oficial, Alex Bourceanu va rămâne la Oţelul. Neoficial, e ca şi transferat la Timişoara sau Dinamo

Citit 1402 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.