UPDATE: Țig, debut cu dreptul în turneul din Japonia

UPDATE: Țig, debut cu dreptul în turneul din Japonia
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE: Patricia Țig s-a calificat, duminică dimineața în turul trei al calificărilor de la  “Tokyo Women’s Open”, Japonia. Țig a învins-o pe jucătoarea Miyabi Inoue (Japonia, locul 298), scor 6-1, 6-3, într-un meci pe care l-a dominat categoric. Țig a avut un procentaj foarte bun la primul serviciu (76 la sută) și o singură greșeală neforțată în tot meciul. În ultimul tur al calificărilor, gălățeanca o va întâlni pe Alexandra Panova (Rusia, locul 132 WTA). Cele două nu s-au mai confruntat până acum. 


 

Gălățeanca Patricia Țig,aflată pe locul 116 în ierarhia mondială WTA, evoluează în premieră la turneele asiatice. Țig s-a calificat, sâmbătă dimineața, în turul doi al calificărilor de la turneul WTA  “Tokyo Women’s Open” din Japonia, dotat cu premii totale de 226.750 de dolari. În turul inaugural, gălățeanca a învins-o pe Paula Badosa Gibert (Spania, locul 216 WTA), cu scorul 6-3, 7-6.

În turul secund, Țig o va întâlni pe jucătoarea Miyabi Inoue (Japonia, locul 298).

Patricia Țig a participat la calificările ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, unde s-a oprit în turul al doilea, fiind învinsă Mayo Hibi (Japonia, locul 177 WTA, la acel moment), cu scorul  4-6, 6-4, 6-3. 

Citit 1208 ori Ultima modificare Duminică, 13 Septembrie 2015 07:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.